Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe transfer haberleri (12 Ocak Perşembe)

Fenerbahçe transfer haberleri (12 Ocak Perşembe)

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Devre arası kampı için Antalya'yı seçen sarı lacivertli takım transferinde 10 numara için arayışlarını sürdürüyor. Forvet hattı ile defans bloğu ve orta saha bağlantısını yapabilecek bir oyuncu arayan Fenerbahçe transferi için son olarak Mehmet Ekici ile ilgilenmiş fakat takasta kullanılacak Aatıf'ın Trabzonspor'a gitmek istememesi ile transfer askıya alınmıştı. Devre arasında Fenerbahçe'de olup bitenlerin tamamı haberimizde...

Fenerbahçe transfer haberleri (12 Ocak Perşembe)

Fenerbahçe transfer dönemine durgun başladı. Takıma 10 numara takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe transfer için tek yetkili isim teknik direktör Dick Advocaat. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'nin devre arası kampında açıklamalarda bulundu. Oldukça merak edilen Mehmet Ekici için '' Biz onu istiyoruz. O da bizi istiyor.'' diye konuşan kurt teknik adam takımına güveniyor. Öte yandan sezon başında kiralık olarak takıma katılan ve olağanüstü performansı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazana Jeremain Lens'in bonservisinin alınması konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte tüm detaylarıyla 12 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri...

LENS 9.2 MİLYON EURO

Sunderland, Hollandalı yıldızın bonservisini açıkladı. Ada ekibi, her fırsatta Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyleyen Lens için “9.2 milyon euro’dan aşağı masaya oturmayız” dedi.

Kanarya'da teknik direktör Dick Advocaat'ın 'nokta atışı' transferi olan Jeremain Lens konusunda İngiltere'den net haber geldi. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli belirlendi. Sunderland'den "Lens'in bedeli 9.2 milyon euro. Bu bedelin altında hiçbir rakama masaya dahi oturmayız" açıklaması geldi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği Kanarya'nın böyle bir rakamı kasasından çıkarma ihtimali bulunmuyor. F.Bahçeli idareciler, tribünlerin de sevgilisi olan Jeremain Lens'i takımda tutmanın yollarını arayacak.

Haberin Devamı

Jeremain Lens ise, sarı-lacivertli kulüpte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Daha uzun süre burada kalmamı sağlayacak bir imza atabilirim" dedi. Partizani maçı sonrası açıklamalarda bulunan Lens, "İyi bir takımda olduğumun farkındayım. Ben burada daha uzun yıllar kalmak isterim. Ama bu bana bağlı değil sadece. Burada Sunderland var, Fenerbahçe var" dedi. "Sunderland'in küme düşmesi halinde transferin daha kolay olur mu?" şeklindeki soruya ise Lens, "Görelim bakalım" şeklinde yanıt verdi.

"SİMON KJAER'E GELMEDİ"

Fenerbahçe kulübü adı son günlerde Chelsea ile anılan Simon Kjaer ile ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertlilerin resmi sitesinden yapılan duyuruda "Son dönemde basında Kjaer'in Chelsea'ye gideceği şeklinde haberler yer alıyor. Kjaer için kulübe gelen teklif yok. Bunlar takımın huzurunu bozmaya yönelik haberler" denildi.,

Haberin Devamı

Sydorchuk’ta pazarlık

Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin sürekli takip ettiği Sergiy Sydorchuk'u bırakmaya hiç niyetli değil. Sarı-lacivetlilerin, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için 10 milyon euro isteyen Kiev'li idarecilerle rakamı indirmek için pazarlıklarını sürdürdüğü gelen haberler arasında.

Sporting Lizbon, Gregory van der Wiel'e talip oldu

Sezon başında PSG'den transfer edilen ve beklenen performansı sergileyemediği için kadro dışı kalan Gregory van der Wiel'e Portekiz'den talip çıktı.

Kadro dışı kaldığı için çalışmalarını Dereağzı Tesisleri'nde sürdüren Gregory van der Wiel için Portekiz ekibi Sporting Lizbon harekete geçti.

Sporting, Trabzonspor'a gönderdiği Joao Pereira'nın yerine Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katkayı planlıyor. Yeşil-Beyazlılar'ın Van der Wiel'i ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı, performansından memnun kalırsa da haziran ayında bonservisini almayı planladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

28 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe, Kaan Ayhan'ı mı transfer ediyor?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da gündeminde yer aldığı iddia edilen Kaan Ayhan için girişimde bulunulmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen A Milli oyuncu Kaan Ayhan transferini bitirdiği iddia edilmişti. Türk spor basınında yer alan Kaan Ayhan'ın Fenerbahçe'ye gideceği iddiası üzerine gerçekler ortaya çıktı.

22 yaşındaki Kaan Ayhan için Fenerbahçe iddiasına sarı-lacivertli yönetimden teyit çıkmadı.

Genç stoperin Fenerbahçe ile anlaştığı iddialarına karşılık sarı-lacivertlilerin Kaan Ayhan konusunda resmi bir girişimi olmadığı öğrenildi. Kaan transferinde Fenerbahçe gelişmesi böylelikle devre dışı kalmış oldu.

"Fenerbahçe'den Galatasaray'a çalım" haberi yer alırken, Galatasaray'da Levent Nazfioğlu da Kaan Ayhan'ın transfer gündemlerinde yer almadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı