Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Isla 3 yıl Fenerbahçe'de

Isla 3 yıl Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Şili’li oyuncu Mauricio Isla ile üç yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Isla 3 yıl Fenerbahçe'de

F.BAHÇE transferde hız kesmiyor... Bu yaz Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni’yi renklerine bağlayan sarı-lacivertliler dün de Şilili sağ bek Mauricio Isla’yı renklerine bağladığını resmen duyurdu.

KULÜPTEN yapılan açıklamada “Kulübümüz, Cagliari’de forma giyen sağ bek Mauricio Isla ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır. 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Şilili futbolcu Mauricio Isla ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz” denildi.

PLAN DEĞİŞTİ, ISLA GELDİ

TEKNİK direktör Aykut Kocaman esasında Monaco’dan transfer edilen Dirar’ı sağ bekte kullanmayı planlıyordu ve sağ öne transfer istedi. Ancak listede bulunan sağ açık oyuncularının yüksek maliyeti nedeniyle sarı-lacivertliler plan değiştirdi.

DIRAR’I ön tarafta kullanan ve oyuncusunun bu pozisyondaki oyunundan memnun kalan Kocaman, sağ bekte görev verdiği Şener’in performansından tatmin olmayınca bu kez sağ beke takviye için arayışlar başladı. Isla’nın maliyeti de bütçeye uygun olunca bu transfer gerçekleşti.

Haberin Devamı