Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu resmen Fenerbahçe'de

Ferdi Kadıoğlu resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, ismi daha önce Beşiktaş'la da anılan Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Ferdi Kadıoğlu resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

Kulübümüz, NEC Nijmegen forması giyen, Hollanda genç milli takımı oyuncusu, 1999 doğumlu Ferdi Erenay Kadıoğlu’nu kadrosuna katmıştır.

Ferdi Kadıoğlu’na Fenerbahçe Ailesi’ne hoşgeldin diyor, çubuklu forma altında nice zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu, Ferdi’nin transferiyle ilgili şu sözleri kullandı:

‘Ferdi gibi genç, yetenekli ve potansiyeli çok yüksek olan bir oyuncuyu Fenerbahçe ailesine katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Takıma uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum.’



Hollanda'da NEC Nijmegen forması giyen 19 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer ve Barış Alıcı'dan sonra bu sezon Fenerbahçe'nin yaptığı üçüncü transfer oldu.
Anlaşma 4 yıllık
Fenerbahçe'nin yeni transferi Ferdi Kadıoğlu'nın eski kulübü NEC Nijmegen, genç futbolcunun sarı-lacivertli takımla sözleşmesinin 4 yıl olduğunu açıkladı.
Sarı-lacivertlilerin 19 yaşındaki yeni transferi Ferdi için Hollanda ekibi, "teşekkür" mesajı yayımladı.
Ferdi'ye kulübe verdiği emekler için teşekkür edilirken, sözleşme süresi de paylaşıldı. Açıklamada, genç futbolcunun Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attığı belirtildi.
Ferdi Kadıoğlu da Hollanda temsilcisinin internet sitesinde yer alan açıklamasında eski kulübüne teşekkür ederek, "Bu harika adımı atabildiğim için çok mutlu ve gururluyum." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı