Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe Vardar maçı için geri geri sayım sürüyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Vardar eşleşmesinin ilk raundu Vardar'ın 2-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Fenerbahçe'nin vardar karşısında turu atlaması için 3 farklı galibiyete ihtiyacı var. Peki Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe Vardar mücadelesi için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk mücadelesinde Üsküp'te Vardar deplasmanına çıkan Fenerbahçe 2-0 mağlup olmuş ve tur şansını zor sokmuştu. Bu akşam 40 binin üzerinde taraftarın gelmesi beklenen Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Sarı Lacivertli ekip taraftarı arkasına alarak 3 veya daha farklı kazanıp UEFA Avrupa Ligi play-off turunu geçerek gruplara kalmak istiyor. Peki Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Vardar maçına ilişkin iki cepheden son dakika gelişmeleri ve muhtemel 11'ler...

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
UEFA Avrupa Ligi play-off turu 2. maçı Fenerbahçe Vardar maçı yarın saat 20.30’da başlayacak ve mücadele Smart Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

KANARYA ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turu 1. maçında deplasmanda Vardar’a sadece 2 pozisyon vermesine rağmen 2-0 yenilen Fenerbahçe, gruplara kalma hesapları yapıyor. Hafta sonu Trabzonspor karşısında alınan 2-2’lik beraberliğe rağmen maçın son anlarında oynadığı futbolla tartaftarlarına umut veren sarı lacivertlilerde tek hedef turu geçmek.

Haberin Devamı

Son Dakika | Fenerbahçe`den Sosa açıklaması!

Bir süredir basında yer alan Fenerbahçe'nin Sosa'yı transfer edeceği yönündeki haberler yalanlandı. İlgili Haberi Oku

FENERBAHÇE'DE SAKATLIK ŞOKU

Fenerbahçe'nin vardar maçı için dün akşam yaptığı son çalışmaya sağ üst adalesinde kanama bulunan yeni transfer Soldado katılamadı. Bireysel olarak çalışan golcü oyuncu Vardar maçında ilk 11'de yer alamayacak. Şener de tam olarak iyileşemedi.

Fenerbahçe'nin, Vardar maçında sahaya çıkması beklenen 11'i şu şekilde: Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe (Ozan), Mathieu Valbuena, Robin van Persie

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, rakibini 3 ya da daha farklı skorla yenmesi halinde adını bir üst tura yazdıracak. Kanarya normal süreyi 2-0 önde bitirirse maç uzatmalara gidecek. Vardar ise kazanması, berabere kalması ve gol bulması halinde her türlü iki farklı skorla ve beraberlikle dahi tur atlayabilecek.

Haberin Devamı