Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu gidişle şampiyonluk yalan ya!

Bu gidişle şampiyonluk yalan ya!

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, kendi sahasında Alanyaspor’u konuk etti.

Bu gidişle şampiyonluk yalan ya!

Alper Ulusoy’un tartışmalı kararlarının damga vurduğu maçta 36’da M.Topal ile öne geçen Kanarya, 59’da Candeias’ı tutamadı. 86’da Sackey atılınca konuk ekip 10 kişi kalsa da Sarı-lacivertliler 3 puanı getirecek golü bir türlü bulamadı.

DAHA ligin 7. haftasında F.Bahçe 1-1 eriyor. Beşiktaş ve G.Saray’ın kazandığı haftada zaten puan olarak geride olan sarı-lacivertliler, her zamanki gibi tek devrelik oyunla sonuca gitmeye çalıştı. Evet ilk yarı her anlamda saldıran, topun sahibi ve pozisyona giren F.Bahçe vardı. Bu futbol biraz da Alanya’nın topu çok fazla geride kabullenmesinden kaynaklansa da devrenin galibiydi sarı-lacivertliler.

ALANYA’NIN top çevirdiği dakikalarda ‘tehlikeli gelirim’ mesajını almayan Advocaat, ikinci yarı bizim gibi rakibini izledi. F.Bahçe futbolunu 90 dakikaya yaymadığı sürece bu sıkıntıları hep yaşayacak. Ve Emenike. Sana verilen şansları ne çabuk unuttun. Sen de diğerleri gibi oyundan çıkacak ve trip atmayacaksın. Kimse takımdan üstün değil.

41. saniyede Emenike çaprazdan vurdu, Zlamal kurtardı. 12’de ise kontraya çıkan Alanya’da Candeias yere çarptırarak vurdu, Volkan önledi, korner. 31’de ise ender atağa çıkan Alanya az kalsın golü buluyordu. Gelen ortaya Ba kafayı güzel vurdu, Volkan aynı güzellikte kurtardı.

Haberin Devamı

TELAFİSİ ZOR

36’DA Topal sahanın en çalışkanı olarak golü buldu. Alper’den aldığı pasta sol çaprazdan ceza sahasına giren Mehmet, önce çalım atıp sonra köşeye vurdu: 1-0. İkinci yarıya durgun başlayan sarı-lacivertliler 59’da kalesinde golü gördü. NSakala’nın ortasına geriden gelip Candeias vurdu: 1-1.

81’DE yine Volkan klasiği sahne aldı. Sağ çaprazdan çalımı atıp kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak kaleye vurmayıp pasını hatalı verdi. Uzatmada Skrtel kafayla vurdu aut. Evinde de puan kaybetmeye devam edersen bu kayıpları telafi edemezsin. Feyenoord maçında nasıl olduğunu unutma! İstemekle ilgili…