Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği çelmesi!

Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği çelmesi!

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de ağırladığı Gençlerbirliği'ni yenemedi ve maçtan 1 puanla ayrıldı.

Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği çelmesi!

F.BAHÇE adına dün akşamın özeti; şanssızlık! Maça hızlı başlayıp 2 topu direkten dönen sarı-lacivertliler tam da ilk yarı biterken Dirar’ın ters vuruşuyla golü kalesinde gördü. Skorda eşitlik Alper’in şutuyla erken geldi, hatta baskı öne de geçirdi ama Topal’ın asisti F.Bahçe’nin tüm direncini kırdı. Beraberlik sonrası 2 pozisyon daha yakaladı F.Bahçe ama sezon başından beri maçı koparmada yaşanan sıkıntılar yine başroldeydi.

7’DE Hasan Ali vurdu, Hopf kurtardı dönen top Soldado’ya geldi, vuruş direkten döndü. 20’de Hasan Ali’nin pasında, Alper topla buluşup hızla içeriye daldı, sert vurdu, direk bir kez daha gol değil dedi. 45’te ise Kadıköy sessizliğe büründü. Gelen ortaya Dirar kafayı ters vurdu, kaleci Volkan çaresiz golü izledi: 0-1.

BİR ŞOK DAHA

2. yarı golle başladı. Alper aldığı topu güzel vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-1. 61’de Dirar hatasını telafi etti. Valbuena ortaladı, Uğur uzaklaştıramadı, Dirar topu takip edip tamamladı: 2-1. 69’da bir şok daha… Bu sefer de Topal topu sektirdi, arka direkte Milinkoviç golü attı: 2-2.

Haberin Devamı

Uzatmada Valbuena frikiği kullandı, Hopf kurtardı