Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gençler’e göz attı, aradığını bulamadı!

Gençler’e göz attı, aradığını bulamadı!

Genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla sahayan çıkan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası macerasına mağlubiyetle başladı.

Gençler’e göz attı, aradığını bulamadı!

10’da İsmail’in atılmasıyla eksik kalan Kanarya, Ümit Özat’ın gelişiyle çıkış yapan G.Birliği karşısında 18’lik Yiğithan’la öne geçse de 2. yarıda bastıran Ankara ekibi Rantie ve İrfan’la galibiyete uzandı.

F.BAHÇE’NİN sözlüğünde ‘Türkiye Kupası’nın tam karşılığı rotasyondur. Dün de sahada ideal 11’den tek isim vardı. O da UEFA lisesine yazılmamış, son haftalarda 10 numaraya evrilen Aatif. Genç ve yedeklerin karşısında Ümit Özat’ın gelişiyle ivme yakalayan G.Birliği vardı.

BAŞKENT ekibi tecrübe olarak ağır bastıklağı rakibi karşısında etkili başladı. Serdar Gürler’le F.Bahçe’nin solunu zorladılar. Bu denemeler 10’da mevyesini verdi. İsmail, Gürler’i indirince 10 kişi kaldı ev sahibi. Buna rağmen ilk golü bulan taraf oldular. Stoch’un kornerine iyi yükselen Yiğithan, ilk maçında fileleri sarstı.

PAS YERİNE ŞUT!

EKSİK kalmanın dezavantajına rağmen ilk yarıyı gol yemeyen Kanarya, 46’da Fernandao ile net pozisyonu harcadı. Rakip kaleye ilk yarıya oranla daha çok gitmek isteyen F.Bahçe, 56’da ava giderken avlandı. Eksik kalan savunmanın arasında atılan topta 45 metre depar atan Rantie, Fabiano’yu avladı.

Haberin Devamı

ANKARA temsilcisi bu golden 4 dakika sonra da Muric’le tehlikeli olurken, Kanarya 68’de tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Neustadter’in pasında sağdan ceza sahasına yönelen genç Ramazan, Fernandao’ya asist yapmak yerine kaleye vurunca büyük balık kaçtı. Atamayana atarlar kuralı yine devreye girdi ve 77’de yine defansın arkasına kaçan Rantie bu kez İrfan Can’a golü attırırken G.Birliği gruplara 3 puanla başladı.