Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı! 'Ben o acizliğe düşmem'

Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı! 'Ben o acizliğe düşmem'

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Selahattin Baki'nin yaptığı Marcao açıklamaları üzerine 'Ben o acizliğe düşmem" dedi.

Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı! 'Ben o acizliğe düşmem'

Galatasaray Kulübü ile Enerjisa arasında güneş enerjisi tesisinin kurulumuna ilişkin imza töreni gerçekleştirildi.
İşte Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in sözleri: "Rasim Öztekin'i kaybettik. Şahsen tanırdım, çok severdim. Rasim Öztekin deyince herkesin yüzü gülümserdi. Kuşaklar boyuncu böyle isimler ender gelir. Pardon filmini 2-3 defa izledim. Kendisine rahmet diliyorum.
Bu paneller 20 milyon TL tutacak. Hepsini Enerjisa karşılayacak. Panel olduğu gibi bize devredilecek. Daha iyisi yok herhalde. Daha ne olsun? Efendim çatıyı etkiler mi falan alakası yok. Biz duran yere yapacağız güneş panelini. Ayrıca çatı olayını geçmiş yönetimler yapmadı.
Zemin açıklaması
Sakın üstünüze alınmayın. Sizin yaptığınız efektif hayırlı-olumlu işler hemen görülmüyor. Bizim yaptığımız stratejik işler. Roma bir gün kurulmadı. Zeminin durumu da geçici. Stratejik bir şey değil. Tabii ki zemin çok önemli. Bizler isteriz ki halı sahadaki gibi oynayalım. Stadın zeminini en iyi tutan kulüpten biriyiz. O karı hatırlıyor musunuz? Kar yağınca hepimiz sevindik ama zemin üzüldü. Bana göre erken açtılar. 8 yıldır yapmalıydık. 3 ay o zeminde oynanmadı. Orada bir ihmal var. İtiraf edeyim. Çamur gibi sahada Kasımpaşa'yı yendik. Çok güzel zeminde Ankaragücü'nü yenildik. Şans, taraftar bir faktör. 2-2 biten maçta karşı takım da çok iyi oynadı. Son dakikalarda 5 gol atabilirdik. Helal olsun Ankaragücü'ne, bizi yendi."
Fenerbahçe'ye cevap
Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin yaptığı 'Marcao milletvekili mi, dokunulmazlığı mı var' açıklamasının sorulması üzerine Başkan Cengiz şu yanıtı verdi: "Ben o acizliğe düşmem. Bizim aleyhimize bildiri yayınlanıyor. Hakemi etkilemek için bir şey yapmam. Galatasaray, Türkiye'dir diyoruz. Biz böyle hakemleri etkilemeye çalışmıyoruz. Zırva tevil götürmez. Bu açıklamayı eziklik ve kaybetme duygusuna vermek lazım" yanıtını verdi.
Boyd'un açıklamasına yanıt
Kötü niyetli düşünmüyoruz. Kendi ifadesi. Çok ciddi doğuştan rakip takım taraftarı olabilir. Bu tip tartışmalara girmeyiz. Onun neticeleri hoşumuza gitmese muhatap alamayız" ifadelerini kullandı.
Yabancı hakem konusu
Bizim bağırmamız adalet için. Orada haksız olduğumuz bir şey yok. Kimse hakemlerden memnun değil. Tüm kulüpler el birliğiyle, TFF bizim TFF'miz, hakemler bizim insanımız, moralini özgüvenini bitirirsem üst üste daha çok hata yaparlar. Yabancı hakem konusunda hakem sayısı yetersiz kalırsa buna TFF ve MHK karar verir. Türk hakemliğini tehdit edecek bir unsur olmaması kaydıyla. Çok sıkışılırsa, örneğin derbi maçlarda eğer TFF isterse olabilir.

Haberin Devamı


Fenerbahçeye Marcao yanıtı Ben o acizliğe düşmem

Haberin Devamı