Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İstanbul'dan uzak her yer tuzak

İstanbul'dan uzak her yer tuzak

Son 3 maçında İstanbul'da oynayıp hepsini kazanarak yükselişe geçen F.Bahçe, Ankara'ya gidince durakladı.

İstanbul'dan uzak her yer tuzak

9’daki tartışmalı penaltı kararı sonrası Ndiaye ile öne geçen Osmanlı’nın 3 topu direkten döndü. Sarı-lacivertlilere puanı getiren golü 55’te RVP atarken Kanarya bu sonuçla zirvenin 8 puan gerisine düştü

F.BAHÇE ilk İstanbul dışı deplasmanından kayıpla döndü: 1-1. Feyenoord’u yenmenin sarhoşluğuyla maça çıkan sarı-lacivertliler bir çok lig maçında olduğu gibi ilk yarıda istediği oyun formatını kuramadı. Osmanlı, penaltıyla öne geçerken bulduğu pozisyonları bu yarı cömertçe harcadı. F.Bahçe için ise Lens’in yokluğu fazlasıyla hissedildi ve boşluk Sow’la da dolmadı. Kanatta sadece Volkan Şen’in performansı takımı öne iterken goldeki katkısı da yüksekti. Son 3 resmi maçta sahaya hükmeden orta saha dün vasatı aşamadı. İşte durum F.Bahçe’nin takım futboluna da direkt olarak yansıdı.

KANARYA DİREKTEN DÖNDÜ!

OSMANLI daha 4. dakikada ikinci kez kullandığı kornerde golü buluyordu. Numan’ın kafası direkten döndü. 8’de kaleci Volkan, Regattin’i ceza sahası içinde düşürdü Mete Kalkavan ‘penaltı’ dedi. 9’da atışı Ndiaye gole çevirdi. 32’de Ndiaye’nin pasında Volkan erken davranarak Diabate’ye gol izni vermedi.

Haberin Devamı

DEVREDE Advocaat, Ozan’ı değiştirip Persie’yi oyuna aldı. Ancak, Osmanlı 2. yarıya da hızlı başladı. Umar’ın sağdan ortasına Diabate kafayı vurdu, top az farkla auta çıktı. 55’te ise Persie golle tanıştı. Volkan zor pozisyonda sıfırdan ortaladı, Persie kafayı vurdu: 1-1.

58’DE ise Musa’nın frikiği direkten döndü. 79’da Emenike ceza sahasına daldı, vuruşunda kaleci Karcemarskas pozisyonu önlerken hemen akabinde Mehmet Topal’ın da sert şutu auta çıktı. Rakiplerinin kazandığı haftada 2 puan bırakmak F.Bahçe için büyük kayıp. Zira Avrupa kadar Süper Lig de çok önemli!