Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe yine kayıp

Fenerbahçe yine kayıp

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan 4. özel maçında İspanya La Liga'nın güçlü takımlarından Athletic Bilbao ile karşı karşı karşıya geldi

Fenerbahçe yine kayıp

GÜNDE 2 antrenman ve 2 günde bir maç derken rotasyon zamanı A.Bilbao karşısında geldi ve geçti bile. İsviçre’de iki takım eşitliği bozamadı: 0-0. F.Bahçe için ne yaptı derseniz? Sadece 2 şut attı derim.
HÜCUM sorunu dün de sahnedeydi. Forvette genç Ahmethan olsa da bir kere pozisyona girecek top bile atılmadı. F.Bahçe, defansif anlamda dikkatliydi, pozisyon verdi ancak bir hazırlık karşılaşmasında normal sayılabilecek pozisyonlardı. Bilbao maçında özetle takımın artılarını görme adına hiçbir şey yoktu. Yarın Monaco ile oynanacak son karşılaşma belki bizi aydınlatır!
PENALTI KAÇTI
SARI-lacivertliler maça şanssız bir pozisyonla başladı. 16’da kazanılan penaltıyı 17’de Aduriz kullandı, Kameni köşeyi tahmin etti ve vuruş auta çıktı. 38’de F.Bahçe nihayet kaleye şut girişiminde bulundu. De Souza’nın vuruşu üsten aut açıktı.
52’DE sol kanattan A.Bilbao tehlikeli geldi. Raul Garcia’nın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 62’de Sola, F.Bahçe defansının hatasında bir anda önünü boşaltıp vurdu, aut. 83’de Kameni tam boş kaleye gidecek topta zamanında çıkarak golü önledi.

Haberin Devamı