Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe yine tat vermedi

Fenerbahçe yine tat vermedi

İsviçre'nin Lozan şehrinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Marsilya ile karşı karşıya geldi. Sar-Lacivertliler 77. dakikada Germain'in attığı golle maçı 1-0 kaybetti.

Fenerbahçe yine tat vermedi

ALPLER Turnuvası’nda F.Bahçe, yine yenildi: 1-0. İlk yarıda ideale yakın kadrosundan sadece Mehmet Ekici eksikti ve nispeten hücum için varlık gösterdi. Bekler ofansa istediği katkıyı yapamıyor. Açılması gereken koridorlar açılmıyor. Ayrıca daha kompakt oynamak için yakın olmak gerekiyor. Bu yakınlık için de zaman lazım ama sorun da burada, zaman çok kısa!
DIŞARIDAN DENEDİLER
9’DA Germain’in vuruşu tehlikeliydi, aut. 21’de Valbuena kalecinin kaptırdığı topta plase vuruş yaptı, az farkla aut.
22’de sağdan yapılan ortaya Ocampo kafayı vurdu, Kameni iyi yer tutmuştu. 28’de Valbuena’nın serbest vuruşunda Madede topu kale içinden yumruklayarak çıkardı.
41’DE Germain’in şutunda Kameni’nin refleksi golü önledi. 2. yarı F.Bahçe ileri çıkmakta zorlanırken Marsilya 3 kez ceza sahası dışından etkili vuruşlar yaptı. 77’de de Germain’in ayağından golü buldu. n ALİ CAN

3000 BİN FENERBAHÇELİ

Karşılaşmayı 3000 Fenerbahçeli ve 1000 kadar Marsilyalı taraftar takip etti.

Haberin Devamı

KOCAMAN ÇILDIRDI

Maçın ilk devresinde bir pas hatası sorası Aykut Kocaman çıldırdı. Futbolcularına çok sert bir şekilde uyarılarda bulunan Kocaman'ın kızgınlığı bir süre devam etti.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Kameni, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Alper, Valbuena, Van Persie

Marsilya: Pele, Sarr, Rolando, Sertic, Evra, Sanson, L.Gustavo, Lopez, Cabella, Germain, Ocampos

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran akşamı yaptığı ilk antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına da çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli takımın golleri yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi.

Fenerbahçe, Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli takımın tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti.

Haberin Devamı

İsviçre’nin Lozan şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci kamp döneminde 2 hazırlık maçı daha oynayacak. Fenerbahçe; 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.