Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcu isyan etti! "Hayal kırıklığı"

Fenerbahçeli futbolcu isyan etti! "Hayal kırıklığı"

Fenerbahçe'nin Rus savunma oyuncusu Roman Neustadter ülkesi Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'nda Rus Milli Takımının kadrosundan çıkartıldı.

Fenerbahçeli futbolcu isyan etti! "Hayal kırıklığı"

Rusya'nın açıkladığı geniş kadroda kendisine yer bulan Roman Neustadter 23 kişilik nihai kadroda ise kendisine yer bulamadı ve kadrodan çıkarılan futbolculardan biri oldu.

Neustadter paylaşım yaptı:

Neustadter: "Maalesef koç, beni Dünya Kupası kadrosuna almadı. Elbette şok oldum ve hayal kırıklığı yaşadım. Ama %100 fit'tim ve her şeyimi vermeye hazırdım."

Rusya’nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleciler: Igor Akinfeev (CSKA Moscow), Vladimir Gabulov (Club Brugge), Andrei Lunev (Zenit St. Petersburg).
Savunma oyuncuları: Vladimir Granat (Rubin Kazan), Sergei Ignashevich (CSKA Moscow), Fedor Kudryashov (Rubin Kazan), Ilya Kutepov (Spartak Moscow), Andrei Semyonov (Akhmat Grozny), Igor Smolnikov (Zenit St. Petersburg), Mario Fernandez (CSKA Moscow).
Orta sahalar:Yuri Gazinsky (Krasnodar), Alexander Golovin (CSKA Moscow), Alan Dzagoev (CSKA Moscow), Alexander Erokhin (Zenit St. Petersburg), Yuri Zhirkov (Zenit St Petersburg), Roman Zobnin (Spartak Moscow), Daler Kuzyaev (Zenit St. Petersburg), Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow), Alexander Samedov (Spartak Moscow), Denis Cheryshev (Villarreal Spain).
Forvetler: Artem Dzyuba (Arsenal Tula), Alexei Miranchuk (Lokomotiv Moscow), Fedor Smolov (Krasnodar).

Haberin Devamı