Gazete Vatan Logo
TBL Fenerbahçeli oyuncudan alkışlanacak hareket

Fenerbahçeli oyuncudan alkışlanacak hareket

Bu yıl ‘Parkenin Sihirbazları Türkiye için Omuz Omuza’ parolasıyla 15 Ocak günü Ülker Sports Arena’da düzenlenen Spor Toto All-Star 2017’nin 3 yarışmasını Melih Mahmutoğlu kazandı ve anlamlı bir harekete de imza attı.

Fenerbahçeli oyuncudan alkışlanacak hareket

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu geçen sene olduğu gibi bu sene de 3 sayı yarışmasının galibi oldu.

Türkiye'de yaşanan terör saldırılarının acılarını bir nebze dindirmek için ‘Parkenin Sihirbazları Türkiye için Omuz Omuza’ sloganıyla parkeye çıkan Spor Toto Basketbol Ligi oyuncuları, basketbolsevelere eğlenceli anlar yaşattı. 3 sayı yarışmasında geçen sezon da ipi göğüsleyen Melih Mahmutoğlu bu sene de yaptığı 22 sayıyla 10 bin liralık ödülü kazandı. Başarılı basketbolcu ödülünü şehit ailelerine bağışlayacağını açıkladı. Sosyal medyada büyük yankı bulan bu görüntüler taraflı tarafsız binlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

22 PUAN TOPLADI

İlk turda önce Birkan Batuk sahneye çıktı. Birkan ik turda 13 puan topladı. Marchus Denmon 14 puan, Melih Mahmutoğlu 18 puan, Michael Thompson 14 puan, Sean Armand 15 paun, Vasilije Micic 15 puan topladı.

15’er puanla ilk turu tamamlayan Armand ve Micic, finale kalabilmek için bir kez daha karşı karşıya geldi. Sean Armand bu turda 9 puan alırken, Vasilije Micic 13 paun topladı. Böylelikle Melih Mahmutoğlu ve Vasilije Micic finale kaldılar.

Haberin Devamı

Final trend ilk olarak Vasilije Micic atışlarını kullandı. Micic 10 puan topladı. Micic Renkli topu sokmasına rağmen çizgi ihlali nedeniyle atışı sayılmadı. Meliha Mahmutoğlu, 22 puan toplayarak 3 sayı yarışmasını kazandı.