Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız transfer için İtalya'da

Fenerbahçeli yıldız transfer için İtalya'da

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Simon Kjaer, transfer görüşmesi yapmak için İtalya'ya gitti.

Fenerbahçeli yıldız transfer için İtalya'da

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, 13 Mayıs Cumartesi günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Beşiktaş maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Sarı-Lacivertli takım 1 günlük iznin ardından, Antalyaspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü 11.00'de yapacağı çalışmayla devam edecek.

Bu arada Simon Kjaer'in İtalya'ya gittiği belirtildi. Başarılı savunma oyuncusunun, yönetimden ve Teknik direktör Advocaat'tan izin alarak gittiği ve özel işleri bulunduğu söylendi. Kjaer için daha önce İtalyan kulüplerinden teklifler aldığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı