Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fernandao Fenerbahçe'de!

Fernandao Fenerbahçe'de!

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, ilk transferini gerçekleştirdi.

Fernandao Fenerbahçe'de!

BAŞAKŞEHİR beraberliğiyle şampiyonluk yarışına sezonun bitimine 1 hafta kala havlu atan F.Bahçe, kaçan kupanın acını çabuk unutacak gibi görünüyor. Yeni sezona yeni bir teknik direktör ve flaş transferlerle girmesine kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertliler yaz döneminin ilk bombasını erken patlattı.

F.BAHÇE, yaklaşık 2 aydır süren çalışmalar sonunda Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen ve son haftaya girilirken gol krallığı yarışında zirvedeki yerini sağlama alan Fernandao’yla her konuda anlaşmaya varmayı başardı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Brezilyalı golcünün menajeriyle kulüp binasında buluşup Eduardo Uram’la pazarlık masasına oturan başkan Aziz Yıldırım, hem oyuncuyu hem de başarılı santrforun bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense kulübünü ikna etmeyi başardı.

3 YILDA 5.7 MİLYON DOLAR

3 yıllığına F.Bahçe’ye ‘Evet’ diyen 28 yaşındaki forvet sarı-lacivertlilerden ilk yıl 1.8, 2. sezonunda 1.9, 3.’sünde ise 2 milyon dolar kazanacak. Kanarya Brezilyalı temsilcisine ise bu anlaşma gereği 5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyecek.

Haberin Devamı

TAKIMI baştan yaratmayı kafasına koyan Yıldırım, G.Saray şampiyon olduktan sonraki sezonlarda yaptığı yüksek maliyetli transferlerle tanınıyor. Başkan kupayı ezeli rakiplerine kaptırdıktan sonra 13 milyon Euro’ya Emenike, 10 milyona Meireles, 14 milyon Euro’ya Güiza, 7 milyon Euro’ya Krasic, yine aynı paraya Kezman gibi dikkat çekici takviyeler yapmış ve söz konusu yıllarda genelde hoca değişikliğine de gitmişti.

ÖZEL HABER