Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fernandao'ya resmen talip oldular!

Fernandao'ya resmen talip oldular!

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'ın Teknik Direktörü İrfan Buz, sarı-lacivertli takımdan ayrılması gündemde olan Fernandao'yu takımında görmek istediğini söyledi.

Fernandao'ya resmen talip oldular!

Antalya'da NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Buz, F.Bahçe'den Fernandao'yu takımda görmek istediğini belirtirken, transfer çalışmalarına dair açıklamalar yaptı.

Yeni transfer Yalçın Ayhan'ın takıma katkı sağlayacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Gol atabiliyoruz ama kolay gol yiyoruz. Defans anlamında önemli bir isim Yalçın Ayhan'ı transfer ettik. Bize katkı sağlayacaktır. Önüne Ceyhun Gülselam'ı aldık, o da önemli bir isim. Kanatlarda da önemli isimlerimiz var. Defansif anlamda deplasmanlarda daha iyi olmamız gerekiyor. 8 numara ve santrafora ihtiyacımız var." dedi.

Brezilyalı forvetin çok önemli bir oyuncu olduğunu dile getiren Buz,"Fernandao ile Bursaspor'da birlikte çalıştık. Tabii ki Fernandao'yu isterdim. Şartların nasıl olduğunu bilmiyorum sanırım biraz sıkıntılı olur. Futbolcu olarak bize katkı sağlayabilir. Fernandao, bize kiralık gelse, 17 maç sonra görürsünüz çok farklı bir Fernandao ortaya çıkabilir. Fenerbahçe için de önemli olabilir." ifadelerini kullandı.