Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fernando o pozisyonu gördü dondu kaldı

Fernando o pozisyonu gördü dondu kaldı

G.Saray soyunma odasında Fernando, hakem tartışması yerine takımı kendine getirmek için motivasyon konuşması yapıyordu... Ta ki kendisine Bero tarafından yapılan sert müdahaleyi görene kadar

Fernando o pozisyonu gördü dondu kaldı

SARI-kırmızılıların Trabzonspor yenilgisi sonrasında soyunma odasında moraller de bir hayli bozuktu... Oyuncular pozisyonları tartışırken özellikle hakem Halis Özkahya’ya da büyük tepki vardı. Herkes maç içinde verilen kararları yorumlarken Sofiane Feghouli ve Ndiaye’nin gördüğü kırmızı kartların ise doğru olmadığı ortak fikir olarak öne çıktı.

FERNANDO ise takım arkadaşlarına moral verip kenetlemeye çalışan isimlerden biriydi... “Evet hakem hataları var ama bunların arkasına sığınamayız” diyen Brezilyalı oyuncu şu ifadelerle takıma seslendi: “Ben kariyerimde çok fazla hakem hatası ile karşılaştım ama bunları düşünerek asla yola devam etmedim. Şampiyonluk yolunda engeller hep çıkacak, hepsini aşmalıyız. Bunları bırakalım ve yeniden kazanmaya bakalım.”

FERNANDO bu sözleri söylerken herkes ise yavaş yavaş kendine gelip telefonlarından maçın yankılarına bakmaya başlamıştı bile... Herkes telefonu eline aldığında gerek arkadaşlarından gerekse de sosyal medyada paylaşılan mesajlar arasında Fernando’nun pozisyonu en çok öne çıkan durumdu. Sambacı ise maçın heyecanı içinde nasıl bir badireyi atlattığının farkında bile değildi.

Haberin Devamı

‘AĞZINI BİLE AÇAMADI’

BERO’NUN Fernando’yu bırakın sakatlayacak futbol hayatını bile tehlikeye sokacak hareketinin tekrarını gördü Fernando... O anı yeniden yaşayan Fernando, tam bir dakika sessizliğe büründü. Tekrar tekrar pozisyonu izledi, ağzını açıp tek kelime edemedi. Donup kalan Brezilyalı oyuncuyu takım arkadaşları kendine getirirken “Büyük bir sakatlık yaşayabilirdim, inanamıyorum” diyerek tepkisini gösterdi...