Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'a sert yanıt!

Fikret Orman'a sert yanıt!

Sabah Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Metin Yüksel, Fikret Orman’ın aralarındaki konuşmayı yanlış aktardığını söyledi.

Fikret Orman'a sert yanıt!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fotomaç Gazetesi’ne getirilen yasağın kaldırılacağını resmen açıkladı. Turkuvaz Grubu’ndan Metin Yüksel ile görüştüğünü ifade eden Orman, manşetin yanlış olduğunu kabul ettiklerini söyledi.

Telegol Programı’nda Fotomaç Gazetesi adına konuşan Sabah Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Metin Yüksel, Fikret Orman’a öyle bir cümle kurmadığını açıkladı.

İşte o sözler:

"BAŞKANA BU İŞİ HALLEDECEKSİN DEDİM."


"Fikret Orman’la olan görüşmemde Fotomaç’ın manşeti yanlıştır demedim. Sayın başkanın araması üzerine öyle bir beyanım olmadı. Ne konuştuğumu biliyorum. Başkana dedim ki, ’Haberde söz konusu edilen hakemi zaten herkes doğradı. Orada yaratıcı bir ironi yapıldı. Beşiktaş camiasının bundan alınganlık çıkarmasına gerek yok. Çok saçma bir şey. Başkana dedim ki, velev ki Fotomaç yanlış yaptı. Velev ki dedim. Üstüne basarak söylüyorum. Bunun karşılığı sansür mü? Ayıp ettin, yanlış yaptın. Yapılan şey çok büyük çirkinlik dedim. Sana bugüne kadar büyük destek olan grubu karşına almadan halledeceksin dedim. Resmi internet sitesinden eleştirebilirsin. Kınıyoruz, üzüldük diyebiirsin. Eleştiriye her türlü varız ama bu yasak ne? Ben yasağı tanımıyorum zaten. Bu yasağa haddiniz de yok, yetkiniz de. Fikret Orman dedi ki, ben bunu toparlayacağım. Toparlamak böyle olmaz ki!"

’ASLA GERİ ADIM ATMAM!

Başkana teessüf ediyorum. Başkana dedim ki bunu uzatmaya gerek yok. Yasak benim umurumda değil. Benim 20 tane medya grubum var. Ne yasağı? Bizim grubumuzun Beşiktaş’a karşı kastı yok. Tam tersi zor gününde destek olduk. Şampiyonluğu nasıl kutladık açıp baksınlar. Sen bizim 100 haberimizden memnun oluyorsun. 1 tanesinden memnun olmuyorsun. Ben seni hep memnun etmek zorunda değilim! Ben de diyorum ki, başkan Fikret Orman mevzuyu toparlamak isterken yanlış bir yerden toparladı. Asla geri adım atmam!

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı’ndan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a sert sözler:

Metin Yüksel konuşmanın sonlarına doğru Fikret Orman’ın dile getirdiği gibi "Yanlış yaptık, affedin tarzında." söylemlerinin olmadığını dile getirirken şunları söyledi: "Ben dedim ki sayın başkana, zor günde beni satan, benim markamı sahiplenmeyen kişiye başka türlü davranırım. İyi gözle bakmam. Ben bunu söyledim. Bizim konuşmamız bu doğrultuda geçti. Yoksa hata yaptık, affedin falan öyle bir şey yok. Kimse hayale kapılmasın. Ben nerede çalıştığımı iyi biliyorum. Gücümün ve çapımın farkındayım."

Haberin Devamı

(Futbol Arena)