Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'a şok Töre cevabı

Fikret Orman'a şok Töre cevabı

Gökhan Töre'yi Ankara'ya götürmeyen Slaven Bilic'e, Başkan Fikret Orman'ın Oğuzhan, Ersan ve Gökhan'ın durumlarını sorduğu öğrenildi.

Fikret Orman'a şok Töre cevabı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, galip gelinen Karabükspor maçından sonra bencil oyunu yüzünden "seninle konuşacağız" dediği Gökhan Töre'ye Akhisar maçından sonra sert tepki göstermişti.

Hırvat teknik adam genç oyuncuya, "neden pas atmıyorsun?" sorusuna aldığı; "Kime pas atayım? Demba Ba ve Sosa'dan başka adam mı var?" cevabı üzerine çılgına dönmüştü. İkili çok sert bir tartışma yaşayınca Töre, Konyaspor maçı öncesinde "Grip oldum" diyerek Ankara'ya gitmeyeceğini söyledi.

Slaven Bilic, Töre'nin hastalığı ile ilgili olarak Ertuğrul Karanlık'tan rapor isterken kulüp doktoru, "Serum takarak sahaya çıkarabilirim" raporu verdi. Töre ise buna rağmen, "Yürüyecek halim bile yok" diyerek Konyaspor maçında oynayamayacağını iletti.

"DURUMUNU KENDİSİNE SOR"

Gökhan Töre'yi Ankara'ya götürmeyen Slaven Bilic'e, Başkan Fikret Orman'ın kendisine telefon açarak, Oğuzhan, Ersan ve Töre'nin durumlarını sorduğu öğrenildi. Hırvat teknik adamın Oğuzhan için, "Son idmanda sakatlandı. Sol alt adalesine darbe aldı. Ertuğrul da oynayamaz raporu verdi" dedi. Ersan için de, "Ertuğrul onun için de oynayamaz dedi" diyerek Başkan'a rapor verdi.

Haberin Devamı

Orman'ın, "Peki ya Gökhan?" sorusuna ise, "onu da bana değil Gökhan'a sorun" cevabı verdi. Orman üsteleyince de, "grip olmuş. Yürüyecek hali bile yokmuş" cevabını verdi.

Töre daha sonra hastalığı ile ilgili kendisini arayan muhabirlere de, "yürüyecek halim yok" cevabını verdi.

(Fotospor)