Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman: Bizi bağlamaz

Fikret Orman: Bizi bağlamaz

Beşiktaş cephesi, Lyon’un anlamsız çıkışlarını hiç kafasına takmıyor. Başkan Fikret Orman hem olaylar hem de rövanş için konuştu, çok iddialı açıklamalarda bulundu

Fikret Orman: Bizi bağlamaz

Lyon deplasmanında yaşanan olaylar ve 1 dakika içinde yenen 2 gol Beşiktaş cephesinin keyfini kaçırsa da herkes hem turdan hem de UEFA’nın sergileyeceği tavırdan emin. Lyon’un anlamsız çıkışını kesinlikle kafasına takmayan Siyah-Beyazlılar’ın patronu Fikret Orman, tribünlerdeki durumu, “Olaylar bizi bağlamaz. Sonuçta bilet satma yetkisi Lyon kulübünün sorumluluğunda olan bir konu. Bizim taraftarlarımıza bilet verilen bölümde en küçük bir olay yok. Ceza ya da başka bir yaptırım konusunda en küçük bir endişemiz bulunmuyor. Kimse Beşiktaş’ı böyle olayların içine çekemez” sözleriyle özetleyip rövanş için çok iddialı ifadeler kullandı.

‘Avantaj bizde’

“Lyon’u kendi sahasında böylü mahkum etmek her takımın işi değildir” diyen Orman şunları söyledi: “Şans bizden yana değildi. Maçın bitmesine kısa zaman kala, çok kısa sürede 2 gol yedik. Ancak ben de, taraftarımız da futbolcularımızın potansiyelini biliyoruz. Ayrıca skor olarak da her şeye rağmen avantajlı olduğumuza inanıyorum. Vodafone Arena’da binlerce taraftarımızla yarı final vizesi alırız.”

Haberin Devamı

Bugün basın toplantısı var

Başkan Fikret Orman, Lyon’da yaşananlar sebebiyle bugün saat 13.00’te Vodafone Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Fransız ekibinin başkanına yanıtlar vermesi beklenen Siyah-Beyazlılar’ın patronunun ayrıca gecenin detayları hakkında edindiği tüm bilgileri de Türk basın mensuplarıyla paylaşması bekleniyor.

(Fanatik)