Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fikret Orman'dan canlı yayında Fenerbahçe açıklaması

Fikret Orman'dan canlı yayında Fenerbahçe açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TEMSA ile yapılan sponsorluk anlaşması basın toplantısında konuştu.

Fikret Orman'dan canlı yayında Fenerbahçe açıklaması

İşte Fikret Orman'ın konuşmasından satır başları:

Anlaşmamızı yenilediğimiz için çok mutluyum. Biliyorsunuz, Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye'de sürekli seyahat halindeyiz. Bizi her yerde otobüsleriyle karşılıyorlar. Bu bizim itibarımız için çok önemli ve çok doğru bir strateji... Bize güvendikleri için onlara teşekkür ediyorum. İnşallah bir gün de bizi Şampiyonlar Ligi finaline götürürler.

"Bizim için çok büyük mutluluk. Böyle üst seviye bir nezakette, üst seviyede bir maç oynamamız bizi memnun etti. Akşam onlar bizi tebrikettiler. resmi hesaptan bizi kutladılar. Güzel bir maçtı. Skor da çok güzeldi bizim açımızdan. Hepimiz keyif aldık. Biz masanın bu tarafında oturan insanlar bu maçı kazanmayla beraber bundan sonrası için kazanırız özgüveni oluştu. Bunu kibir olarak görüyorlar ama bunu takım özgüveni oluşması açısından söylüyorum. İnşallah herkesi mutlu etmeye devam etmek istiyoruz."

"Oyuncularla çok bir görüşme yapmadım. Nasılsın iyi misin? Yorgun musunuz falan o kadar. Moral olarak iyiler. Şenol hocayla diyaloglarımız ayrı bir seviyede. Kızı da vardı yanında. Havadan sudan güzelliklerden ailemizden bahsettik. İşle alakalı birkaç kelime etmişizdir. Derbide üzen kaybetmekn fdahda fazla ortadki ortam ve Beşiktaş, şahsım, oyuncularım ve muamele üzmüştür. Maçtan evvel de söyledim. 100 senenin üzerinde maç yapıyoruz. Kaznaacağız kaybedeceğiz. Sportmenlik, centilmenlik temenni ediyorum demiştim. Bütün maçları kazanacağız diye bir durum yok. En az kayıp yapan şampiyon olacak."

Haberin Devamı

Ortada maç yapmaya gelen, inanlara bir oyun sunmaya gelen ve oyun kuralları içerisinde hareket etmeye gayretli olan bir maç vardı dün. Kurallar dışına çıkabilecek hiçbir şey yoktu. Kazanan da kaybeden de keyifli bir akşam geçirdiler. Şampiyonlar Ligi gibi marka değeri yüksek olan organizasyonlarda bunun tersinin olması imkansız zaten. Kurallar, çizgiler çok kesin ve nettir.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

"Hafta sonuna dönersek bölmek, taraflara çekmek, ölüm kalım vs. Böyle bir ortam hazırlandı. Başından sonuna seyrettik bunu. Bu ne beni ne de Fenerbahçelileri memnun etmemiştir. Futbolun güzellikleri olduğu zaman insanlar buralara geliyor. Dün Keita diye bir oyuncu var. Bir sene sonra Liverpool'a gidecek. 70 artı 10 milyon Euro'ya satıldı. Bu oyuncular Türkiye'de herhangi bir takımda oynasa bu rakamları ederler mi? Etmez. Onlarda marka değeri var. O markayı aşağı çektiğiniz zaman sporu vitrin etmekte başarılı olmalıyorusnuz. Aynı Keita Türkiye'de olsa 15. Arda, Atletico'dan Barça'ya gitti. Galatasaray'dan Barcelona'ya o değerde gitmezdi. Bizde marka değeriini öldürmek için bir çaba var."

Haberin Devamı

"BİZİM STATTA AYNISINI YAPSAK..."

"Maçtan sonra o demeçleri, o olayları, benim oyuncularıma yöneticiler tarafından küfür edilmesi falan Fransa'da olabilir mi? Olamaz. O verilen demeçler.. Sporcularla alakalı demeçler... Oralarda böyle bir şey görebilir misiniz? Marka değerini düşürüyorlar. Kavga değil bu bir spor. Atatürk sporcunun zekiş çevik ve ahlaklısını severim diyor. "Herkes için geçerli bu. Bunu kötüleştirince ne geçecek elinize? Yöneticilerime korolar halinde küfür ediliyor. Bizim statta aynı muameleyi yapsak kötülük tohumu ekmiş olacağız. Yapmasak bir sene sonra yine deplasmanda aynı muameleye maruz kalacağız. Bu mu Türk futbolu?"

Haberin Devamı