Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'dan flaş Demba Ba talimatı!

Fikret Orman'dan flaş Demba Ba talimatı!

Mali konularda istediği koşullar oluşmadığı için forvet transferi yapamayan Beşiktaş’ın, Demba Ba için sürpriz bir hamlede bulunabileceği öğrenildi. Başkan Fikret Orman’ın, sağlık durumuyla ilgili araştırma yaptığı golcü oyuncunun kiralanmasına olumlu baktığı ifade edildi.

Fikret Orman'dan flaş Demba Ba talimatı!

Golcü transferinde Babacar ve Gignac gibi isimlerle görüşen, son olarak da Negredo’yu listesine ekleyen Beşiktaş Yönetimi bir kez daha Vincent Aboubakar seçeneğini masaya yatırdı. Siyah-beyazlılar ayrıca sürpriz bir şekilde Demba Ba’nın da sağlık durumunu yakından inceleme kararı aldı. Yıldız bir golcü transfer etmek için bir süre önce kolları sıvayan fakat mali anlamda büyük maliyetlerle karşılaşan Beşiktaş, rakamların bir türlü düşmemesi nedeniyle geçen sezonki forvet hattını korumaya çalışacak.

Demba Ba’yı kesinlikle kadroda tutmak isteyen ancak eski sakatlığı nüksedince Çin’e dönen Senegalli golcüyü ikinci plana itmek zorunda kalan Başkan Fikret Orman’ın sürpriz bir hamlede bulunabileceği öğrenildi. Orman’ın, Demba Ba’nın sağlık durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Transfer komitesine yeni stoperin İspanya kampına yetiştirilmesi talimatı veren Fikret Orman’ın, “Forveti biraz daha bekleyin. Böyle bonservis bedelleri olmaz. Yeni golcüyü öncelikle kiralamayı hedefleyin. Yıldız ve pahalı bir oyuncu alacaksak bunu seneye bırakabiliriz. Transferin son döneminde fiyatlar düşer. O zaman forma sattıracak ve tribünleri coşturacak bir isim olursa alırız. Aksi halde parayı boşa harcamayalım” dediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Yusuf Erdoğan atağı

Demba Ba dahil tüm seçenekleri masada tutarak, forvet sorununu çözmeye çalışacak olan Beşiktaş Yönetimi, kanat transferi konusunda Yusuf Erdoğan’ı İspanya kampına yetiştirmeyi planlıyor. Bu oyuncuyu para vermeden transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya gelecek.

28 golü var

Beşiktaş formasını toplamda 1.5 sezon giyen Demba Ba 46 resmi maçta 28 gol attı. 2014-15’te 44 maçta 27 gol kaydeden Senegalli forvet geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında sadece 2 karşılaşmada görev yaptı ve 1 kez ağları havalandırdı.

(Milliyet)