Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'dan Lyon taraftarına mesaj: "Keşke gelseler"

Fikret Orman'dan Lyon taraftarına mesaj: "Keşke gelseler"

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Lyon’la oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan Lyon taraftarına mesaj: "Keşke gelseler"

Fikret Orman, takımına güvendiğini ve 2-1’lik ilk maçın ardından Vodafone Arena’dan perşembe günü galibiyetle ayrılıp yarı final bileti alacaklarını söyledi. Park Olympique Lyonnais’ta geçen hafta oynanan maçta Lyonlular’ın sahaya girmesi ve Beşiktaşlı taraftarlara saldırmasının ardından konuk ekip taraftarlarının İstanbul’a gelmeme kararını değerlendiren Fikret Orman, “Keşke Lyon taraftarı İstanbul’a gelse. Bir maç, olay çıkarmadan nasıl izlenir hepsine gösterirdik. Lyon Kulübü’nün yönlendirmesi sonrasında deplasman tribünümüzün boş kalacak olmasını doğru bulmuyorum ancak yapacak bir şey yok” sözlerini sarf etti.

‘Oyuncularıma inancım tam’

Lyon’da oynanan ilk maçtan mağlup ayrılmalarının kendisini üzdüğünü belirten Başkan Orman, “Park Olympique Lyonnais’ta iyi başladığımız maçın sonunu getiremedik. Ancak Vodafone Arena’dan zaferle ayrılıp UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kalacağımıza inanıyorum. Bu konuda teknik ekibimiz ve oyuncularımıza olan inancım tam” dedi.

‘Kupaya çok yakınız’

Başkanlık süresi boyunca en büyük hayallerinden birinin Türkiye’ye Avrupa’dan kupa getirmek olduğunu belirten Orman, “Bu hedefimizi gerçekleştirmeye oldukça yakın durumdayız. Rövanş maçıyla birlikte kupa için önümüzde sadece 4 maç var. Bu başarıyı elde edecek güçteyiz. Herkes buna inansın” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Fanatik)