Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'dan prim dopingi!

Fikret Orman'dan prim dopingi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligdeki kritik 2 maç öncesinde kesenin ağzını açtı. Oyuncularını bu önemli karşılaşmalara daha iyi motive etmek isteyen Orman, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını kazanmaları halinde yıldızlara 100 bin TL’lik prim sözü verdi.

Fikret Orman'dan prim dopingi!

Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğu kovalayan Siyah-Beyazlılar’da yönetim, üst üste oynanacak 2 kritik maç öncesinde devreye girdi.

Şampiyonluk turunu 7 Mayıs’taki Fenerbahçe maçında Vodafone Arena’da atmayı planlayan Siyah- Beyazlı yöneticiler, bu hedefleri doğrultusunda kesenin ağzını açtı. Futbolcuların motivasyonunu artırmak için düğmeye basan Başkan Fikret Orman, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarının galibiyet primini 100 bin TL olarak belirledi. Bu akşam oynanacak mücadele öncesinde futbolculara iletilen bu müjdeyle birlikte yıldızların Başakşehir maçına daha fazla motive çıkması bekleniyor.

Şampiyonluk bedeli...

Siyah-Beyazlı yönetim, şampiyonluk için ise özel prim belirleyecek. Beşiktaşlı idarecilerin, bu primin miktarını ise Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının ardından netleştireceği ifade edildi.

(Fanatik)