Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman: İyi ki maça gitmemişim

Fikret Orman: İyi ki maça gitmemişim

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki hakem yönetimine sert tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'ın, TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir üzerinden siyah-beyazlı yönetime de çıkışması büyük yankı buldu.

Fikret Orman: İyi ki maça gitmemişim

Ülker Stadı protokol tribününde yaşananlarla ilgili görüşlerine başvurulan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Derbiyi tesislerde izlediğini dile getiren Orman, "Allah biliyor ya son anda maça gitmekten vazgeçtim. Maçı tesislerde seyrederek takımı dönüşte burada karşılamak istedim. İyi ki de gitmemişim. İsim vermek istemiyorum ama protokolde hiç de hoş olmayan şeyler söylenmiş. Ayıptır, günahtır. Ben, yönetim kurulum, takımım ve camiam efendiliğimizi bozmayacağız. Çünkü biz Efendi Beşiktaşız" diye konuştu.

Fikret Orman göreve geldikleri günden bu yana camialar arasında dostluk rüzgarları estirmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Beşiktaş Başkanı, "Benim U21 takımındaki hocam Yasin Sülün, Fenerbahçe 10 kişi kaldığı için kendi oyuncusunu kenara çekerek aynı gün müthiş bir centilmenlik gösteriyor. Ben yine derbiden önce Fenerium mağazasının önünden geçmek yerine içeriye girip 'Merhaba, hayırlı işler. Allah bol kazanç versin' diyorum. Ama bize protokolde ağıza alınmayacak laflar söyleniyor. Bu dille futbolu bir yerlere getiremeyiz. Bu dil değişmeli artık. Kadıköy'e giden arkadaşlarımdan duydum söylenenleri. İyi ki yokmuşum orada" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Skorer)