Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman: Karius'u bize Tolga Zengin aldırdı

Fikret Orman: Karius'u bize Tolga Zengin aldırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "İlk şampiyonluğumuzda da kalede Tolga vardı. Ben ona her zaman güvendiğimi söyledim. Ama şu da bir gerçek ki gel gitlerle beraber bizi transfere zorladı" dedi.

Fikret Orman: Karius'u bize Tolga Zengin aldırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer süreci ve taraftarların merak ettiği konular hakkında Beyaz TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Tolga Zengin’in performansı ile ilgili, “Tolga, kabiliyetli ve yetenekli bir kaleci. Üstün fiziksel özellikleri var ama duygusal. Bu yüzden de bir pozisyonda hata yaptığı zaman oraya takılıyor. Sonra da kendiyle kavga ediyor. İlk şampiyonluğumuzda da kalede Tolga Zengin vardı. Ben ona her zaman güvendiğimi söyledim. Ama şu da bir gerçek ki gel gitlerle beraber bizi transfere zorladı” ifadelerini kullandı.

Ben maaşlı eleman değilim

Başkan Orman, sosyal medyadan paylaştığı tatil resimleri nedeniyle yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. Başkan Fikret Orman, “Ben Beşiktaş’ta çalışmıyorum. Beşiktaş’ın maaşlı elemanı değilim. Kulübün başkanıyım. Zaman ve para harcıyorum. Beşiktaş’ı yönetmek demek hayatımı yaşamamam, ailemle, çocuklarımla birlikte tatil yapmamam manasına gelmez. Benim kadar kulübe zaman ayıran başkan çok azdır. Süleyman ağabey de benim kadar çalışırdı. Hayatımı kim ne diyecek diye yaşamıyorum. Ben kimsenin babasının parasıyla bir yere gitmiyorum. 50 yaşındayım. Kimseye hesap verecek değilim. Beğenmeyen varsa, aday olup kazanırlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

F.Bahçe’yi tebrik ediyorum!

Giuliano ve Josef’i Suudi Arabistan’a satan F.Bahçe ile ilgili de konuşan Orman şunları söyledi: Bizim işimiz daha çok Avrupalılarla. Beşiktaş vitrin kulübü. Oyuncular bizden Avrupa’ya gidiyor. Bizden Araplara gidiş zor. Ama Türkiye’de böyle transferler olmasını takdir ediyorum. Fenerbahçe, Giuliano ve Josef’i iyi fiyata sattı. Tebrik ediyorum.

Stratejiler değişebilir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş ile sorun yaşadığı iddialarına imalı bir yanıt verdi. Orman, “Şenol hocayla iyi bir iletişimimiz var. Arada fikir ayrılıkları olabilir. Yanlış anlaşılmalar da olabilir. Bir sıkıntımız yok. Ama hoca geldiği günden beri hep problem var deniliyor. 2.5 senedir hocamızla devam ediyoruz. İyi ilişkimiz olmasa sanırım devam edemezdik. İnşallah Şenol hocayla yola devam ederiz” dedi.

Haberin Devamı

İddiaları yalanladı

Beşiktaş Başkanı Orman, “Futbolda yarınla alakalı konuşmak kolay ama yapması zordur. Onun için büyük laflar konuşmamak lazım. Çünkü stratejiler bir anda değişebilir. Ama biz genel olarak istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Orman’ın sezon başında Şenol Güneş ile sorun yaşadığı iddia edilmişti. Fikret Orman, bu iddiaları bir kez daha yalanlamış oldu.