Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman: Şenol Güneş konusunda açıklama yapılacak

Fikret Orman: Şenol Güneş konusunda açıklama yapılacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Orman, milli takımın başına geçen Şenol Güneş'le ilgili resmi açıklamanın yapılacağını belirtti.

Fikret Orman: Şenol Güneş konusunda açıklama yapılacak

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, vakıf toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesiyle ilgili, "Yönetim kurulumuz bir toplantı yapacak, resmi açıklama yapılacak. Sezon sonuna kadar takımın başında" dedi.

"Kulüpler kendi göbeğini kendi kesecek"

Kulüplerin mali yapısıyla ilgili konuşan Fikret Orman, "Borçlu olan kulüpler, hızlı olarak bütçelerini daraltmak zorunda, buna başkanı olduğum Beşiktaş da dahil. Şampiyon olmuş tüm kulüpler bunu yapacak. Kulüpler kendi göbeğini kendi kesecek. " dedi.

Yıldırım Demirören yorumu

Kulüpler Birliği Vakıf Başkanı Fikret Orman, Yıldırım Demirören'in görevi bırakmasını da değerlendirdi. Orman, "Hiç beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz. Hayırlısı olsun, bir gerekçeleri vardı. Herkes şok oldu. Bundan sonraki süreçte Türk futbolu için hayırlısı olsun. Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.