Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman: Shakira Vodafone Park'ta konser verecek

Fikret Orman: Shakira Vodafone Park'ta konser verecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mali Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Shakira Vodafone Park'ta konser verecek

Beşiktaş'ın bu sezonunu özetleyen Orman, "Şampiyonlar Ligi gruplarını namağlup bitirdik ve ilk namağlup gruplardan yükselen takım olduk. Önümüzdeki sene UEFA Süper Kupa maçı Vodafone Park'ta yapılacak. Bu, baya bir çalışma gerektiren bir durumdu. Bu talep UEFA'dan geldi ve biz de stadımızı onlara açtık" dedi.

Önümüzdeki sezon UEFA Süper Kupa maçı Vodafone Park'ta yapılacak. İnşallah finali biz oynarız. Lig maçlarında 32 bin, Şampiyonlar Ligi'nde 38 bin ortalamayla oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi gruplarından yenilgisiz lider olarak çıkan tek Türk takımı olduk. En büyük sorunumuz maçlarımıza gelmek isteyen taraftarlarımıza yeterince yer bulamamamız. Shakira, Vadofone Park'ta bu yaz konser verecek" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, camia olarak her zaman net bir duruş sergilediklerini söyledi. BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen 2017 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında sportif ve organizasyon çalışmalarıyla ilgili üyeleri bilgilendiren Orman eleştirilere de sert yanıt verdi:

Haberin Devamı

“BEŞİKTAŞ’I sattırmayız diyorlar. Kim satıyor arkadaşım Beşiktaş’ı kim? Bu lafları kim, nereden çıkarıyor. Beşiktaş’ı satıyorlar, Arap sermayesi geliyor Allah Allah, bırakın bu işleri kardeşim. Bir şeyi bilip de konuşmayan namerttir.
GOMEZ’DEN 3.5 milyon Euro gelecek diyorlar. Anlatayım o durumu. Fiorentina ile Wolfsburg kulübü var. Volkswagen aynı zamanda Fiorentina’nın sponsoru. Satış işlemini sponsorluk üzerlerinden yaparlar ise biz onu nasıl bulacağız? Ne yapabiliriz? 7 milyon Euro geldi biz mi götürdük? Bunu mu demek istiyorsunuz?
BİR tane mantıklı açıklama yapın. 7 milyon Euro açıktan para verecekler bize. Volkswagen mi verecek bu parayı bize? Olur mu böyle şey? Biz onursuz, şerefsiz insanlar mıyız? Böyle şeylerin içine girer miyiz? Ayıptır ya.
BİZİM tek amacımız itibar görmek. Biz seçilmiş başkanımızı ihraç eden kulüp olmayalım istiyorum ben. Bu benim fikrim.”