Gazete Vatan Logo
Futbol Fikret Orman yalanladı

Fikret Orman yalanladı

Fikret Orman, Tamer Kıran ile aralarında sorun olduğu yönündeki haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüp yönetim kurulu üyesi Tamer Kıran ile arasında sorun olduğu yönünde basına yansıyan haberleri yalanlayarak, ”Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımla olduğu gibi, Sayın Tamer Kıran’la da koordine halinde ve uyum içerisinde Beşiktaşımızı geleceğe taşımak adına önemli çalışmalar yapmaktayız” dedi.

Fikret Orman, basında bu yönde yer alan haberlerle ilgili siyah-beyazlı kulübün internet sitesi aracılığıyla açıklamada bulundu. Başkan Orman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

”Basın yayın organlarında, yönetim kurulunda birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğum arkadaşım Sayın Tamer Kıran ile aramızda sorun olduğu şeklinde yansıtılan haberlerden son derece rahatsızlık duyuyorum. Masa başında üretilen, hiçbir aslı olmayan haberlere camiamızın ve taraftarlarımızın itibar etmemelerini özellikle rica ediyorum. Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımla olduğu gibi, Sayın Tamer Kıran’la da koordine halinde ve uyum içerisinde Beşiktaşımızı geleceğe taşımak adına önemli çalışmalar yapmaktayız. Kulübümüz için büyük önem taşıyan bu süreçte, en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz.”

Haberin Devamı