Gazete Vatan Logo
Voleybol Filede örnek kutlama!

Filede örnek kutlama!

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2016-2017 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe, törenle kupasına kavuştu.

Filede örnek kutlama!

Fenerbahçe'ye şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Vestel Ticaret AŞ Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler verdi.

Sezonu ikinci kapatan Galatasaray'ın madalyalarını ise TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar takdim etti.

İKİ TAKIMDAN KUPALI POZ

Törende Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular, kupayla poz verdi. Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncuların kupayla kameraların karşısına geçmesi güzel bir görüntü oluşturdu.

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde play-off finalinin en değerli oyuncusu (MVP), şampiyon Fenerbahçe'den Natalia Zilio Pereira oldu.

Finalin en iyi libero ödülünü Galatasaray'dan Nihan Güneyligil, en iyi smaçör ödülünü Galatasaray'dan Seda Aslanyürek, en iyi pasör ödülünü Galatasaray'dan Gamze Alikaya, en iyi orta oyuncu ödülünü de Fenerbahçe'den Eda Erdem Dündar aldı.

Törende Vestel Özel Ödülü ise Fenerbahçe'den Dicle Nur Babat'a verildi.

--AÇIKLAMALAR--

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Play-Off Final serisinde karşılaştığı Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçeli oyuncular, maç sonrasında açıklamalarda bulundular. Oyuncuların açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

EDA ERDEM DÜNDAR: "TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN"

"Derin bir oh çekmek istiyorum. Uzun bir sezondu, yorulduk. Finalde güzel voleybol oynadık. Galatasaray'ı da kutluyorum. Mutluyuz. Sezonu tekrar şampiyon kapatıyoruz. Taraftarımıza armağan olsun. Üzerimizden ağır bir yük kalktı. Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu ile sezonu 2 kupayla bitirdik. Bu grafiği gelecek sezonda da devam ettiririz umarım."

POLEN USLUPEHLİVAN: "BİZİ DESTEKLEYENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER"

"Zor bir sezon oldu. Çok uzundu. Kötü zamanlarımız da oldu ama sonuç olarak şampiyon olduk. 2 kupa kaldırdık. Galatasaray'ın seyircisine karşı oynadık ama 3-0 bitti maç. Bizi destekleyenlere çok teşekkürler."

MERVE DALBELER: "TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM"

"Çok iyi başlamadık aslında ama Süper Kupa'da takım olmaya başlamıştık. Şampiyonlar Ligi'nde daha çok şansımız vardı ama elendik, sonra bu kupaya kenetlendik ve karşımıza Galatasaray çıktı. Onlar da iyi savaştı. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum, gelen herkese teşekkür ediyoruz."

Haberin Devamı

NATALİA PEREİRA: "SEZON HARİKA GEÇTİ"

"Çok mutluyum, çok çalıştık sezon boyunca. 3-0 oldu. Türkiye'yi seviyorum, ilk senem. Sezon harika geçti. Umarım burada uzun süre kalırım."

YEON KOUNG KİM: "TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"

"Sonunda başardık. Çok mutluyum. Takımımla gurur duyuyorum. Sezon boyu çok çalıştık. Bunu hak ettik."

NOOTSARA TOMKOM: "ÇOK UZUN BİR SEZONDU VE SONUNDA BAŞARDIK"

"Çok uzun bir sezondu ve sonunda başardık. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum bizi desteklediği için. Çok mutluyuz."

BAHAR TOKSOY GUİDETTİ: "BENİM İÇİN ANLAMLI SEZONDU"

"Benim için anlamlı sezondu. Güzel bitirmek ayrı bir keyif."

MELİS YILMAZ: "TAKIM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM"

"Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum. Bugünkü maç da çok önemliydi."

EZGİ DİLİK: "2 KUPA BÜYÜK BAŞARI"

"Şampiyonluk çok güzel. Mutluyuz. Sezon boyunca çok iyi çalıştık. Çok sevinçliyiz. Büyük başarı 2 kupa."

Haberin Devamı

MARET BALKESTEİN: "Herkese Teşekkür Ediyorum"

"Sezon ortasında takıma katıldım, sezon sonunda 2 kupa kazandık. Harika çalıştık. Herkese teşekkür ediyorum."

ŞEYMA ERCAN: "ECZACIBAŞI MAÇI DÖNÜM NOKTASIYDI"

"İnanılmaz mutluyuz. Çok çalıştık. Sezon içinde zor zamanlarımız da oldu. Emeklerin karşılığını aldık. Sezonu şampiyonlukla taçlandırdık. Eczacıbaşı maçı ise dönüm noktasıydı."

DİCLE NUR BABAT: "İNANILMAZ ÇOK MUTLUYUM"

"İnanılmaz çok mutluyum. Sezonu 2 kupayla tamamladık. Final serisinde Galatasaray'a karşı 3-0'lık üstünlük kurduk. Herkese çok teşekkürler."

5. KEZ ŞAMPİYON OLDU

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı play-off finalini kazanarak, ligde 5. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Sarı-lacivertli takım, daha önce 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011 ve 2014-2015 sezonlarında ipi göğüslemişti.

Final oynayan Galatasaray'ın ise ligde şampiyonluğu bulunmuyor.

GALATASARAYLI NİHAN'DAN VEDA

Karşılaşma sonrası en iyi libero ödülünü alan Galatasaraylı oyuncu Nihan Güneyligil, aktif spor yaşamını Fenerbahçe maçıyla sonlandırdı. Bu nedenle Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından da özel ödüle layık görülen Nihan Güneyligil'in maç sonu görüşleri ve sezon değerlendirmesi şöyle:

Haberin Devamı

"Öncelikle; hiç kimse yanlış anlamasın. Gözyaşlarım maçtan dolayı değil; bugün kariyerime, aktif spor yaşamıma nokta koyuyorum. Bundan dolayı duyularım karışık. Sezona dönersek. Yola çıkarken amacımız yapabileceğimizin en iyisini yapmaktı. En iyi şekilde savaştığımızı herkes görmüştür diye umuyorum. Burada olmak için çok çaba sarf ettik. Formamızda kuru yer olmadığını herkes bilsin. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum bana katlandıkları için. 1990 yılında başlayan serüven bugün sona erdi. Ailem, arkadaşlarım, herkese teşekkürler. Benden 10 yaş küçüğünden de 10 yaş büyüğünden de çok şey öğrendim. Benden bu kadar..."