Gazete Vatan Logo
Futbol Film setinde hayat kurtarmış

Film setinde hayat kurtarmış

Eski futbolcu Ümit Karan ve Engin Verel’in yorumculuk yaptığı ‘Telegol’ programının sürpriz konuğu ünlü komedyen Yavuz Seçkin oldu.

Film setinde hayat kurtarmış

Ünlü komedyen, Ümit Karan'ın da ‘Almancı Menajer' olarak yer aldığı yeni filmi ‘Yıldızlar Da Kayar: Das Borak' setinde yaşanan ilginç bir anıyı anlattı. Karan'ın Sapanca'da yer aldığı sahnenin çekimleri esnasında dışarıdan gelen ses üzerine koştuğunu, çekim yapılan malikânenin çalışanı Rafet Yavuz'un kalp krizi geçirdiğini gördüğü anda yaptığı müdahale ile de hayatını kurtardığını belirten Seçkin; ‘Rafet Amca'nın takma dişlerini çıkarıp, dilini dışarı çıkardı. Herkesin öldü diye baktığı anda, olaya yaptığı anlık müdahale ile bir hayat kurtardı Ümit' şeklinde konuştu.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Bu olayın anlatılmasının ardından, program ekibinin Ümit Karan'ın hayatını kurtardığı Rafet Yavuz'u canlı yayına bağlamasıyla stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Rafet Yavuz'un olayla ilgili ‘Ümit Bey hayatımı kurtardı. Ben zaten onu çok seviyordum. Şimdi bir can borçluyum. Allah onu evlatlarına bağışlasın' şeklinde konuşmasından sonra Karan ve Seçkin'in gözleri doldu.