Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Final maçı tatil edildi

Final maçı tatil edildi

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan ancak G.Saray'ın çıkmadığı için tatil edildi.

Final maçı tatil edildi

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan, ancak sarı-kırmızılı takımın çıkmayacağını açıkladığı 7. ve son maç öncesinde sarı lacivertli takım Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya geldi.

Sahaya ısınmaya çıkan Fenerbahçe Ülker'li oyuncular ve hakemler kurallar gereği maçın başlama saati ile 15 dakikada beklendi. 15 dakika sonunda karşılaşma tatil edildi.

Şimdi ne olacak?

Saat 21.00'da başlayacak karşılaşmaya sarı-kırmızılı takım saat 21.15’e kadar çıkmadı ve maç tatil edildi. Karşılaşma ile ilgili karar için federasyon yönetim kurulu toplanacak ve maçla ilgili son kararı vererek Fenerbahçe 20-0 hükmen galip sayılacak. Böylece Fenerbahçe Ülker resmen sezonun şampiyonu olacak.

TBF'den açıklama!
Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.
2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken 7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.

Haberin Devamı