Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına 3 puana topukladı

Fırtına 3 puana topukladı

Trabzonspor 4 sezon sonra ilk kez lige 3 puanla başlangıç yaptı.

Fırtına 3 puana topukladı

11’de Advincula’yla direğe takılan Timsah karşısında dakikalar geçtikçe üstünlüğü alan bordo-mavililer, Cardozo çıkıp N’Doye oyuna girdikten sonra daha etkili oldu. 67’de Erkan’ın topuğuyla attığı gol, Trabzonspor’a galibiyeti getirdi

AVRUPA faciasından taraftarlarıyla barışmak için ideal bir maçtı Trabzonlular için. Onlar da bu fırsatı güzel futbolla olmasa da günü kurtaran skorla değerlendirdi. İlk tehlike qBursa’dan geldi. Josue’nin pasında Onur’la karşı karşıya kalan Advincula vurdu, top direkten döndü.
BU dakikadan sonra orta sahada kilitlenen maç, devrenin sonlarına doğru hareketlendi. 37’de Erkan’ın pasında Mbia’nın şutunu tokatlayan Mert, maçın ilk isabetli şutunu kurtardı. 45+2’de ise Sercan savunmanın zincirleme hatasını değerlendiremese de Trabzon’da iç savaş çıkarttı ve Özer ile Medjani’nin kavgasına neden oldu.
KARAMBOL...
ŞOTA’NIN hayalet gibi gezinen Cardozo’yu almasıyla hareketlenen Trabzon oyuna ağırlığını koydu. Özer’in pasında 2. yarı giren N’Doye ağır kalınca top Mert’te kaldı. 67 ise gol dakikası oldu. Geçen sezon 27 duran top golü bulan Trabzon, karambolde topu topukla ağları bulan Erkan’la 1-0 öne geçti. 82 ve 86’da gecenin yıldızı MBai’nın denemeleri sonuçsuz kalırken, 90+5’te de golden sonra özgüven kazanan Erkan’ın pasında yanlış tercih yapan Yusuf’la 2. golden olan Trabzon, sezona istediğini alarak başladı.

Haberin Devamı