Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına evinde hız kesti

Fırtına evinde hız kesti

Trabzon dün konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadı.

Fırtına evinde hız kesti

G.SARAY’IN üst üste yaptığı puan kayıpları sayesinde Avrupa Ligi’ne kalma şansı yükselen Trabzon dün G.Birliği’ni konuk etti. 3 puanı alıp maç fazlasıyla G.Saray’ın 1 puan üstüne çıkıp 4. sıraya yerleşmek isteyen bordo-mavililer, Ümit Özat’ın takımı G.Birliği ile 0-0 berabere kaldı.
MAÇ çok hızlı başladı. 3’te ceza sahası ön çizgisinde buluştuğu topu kaleye gönderen N’Doye’un vuruşunda kaleci Hopf gole parmaklarının ucuyla izin vermedi. 9’da ise sağdan Yusuf Yazıcı ortaladı, kalabalığın içinde Rodallega kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.
İKİ dakika sonra gole yaklaşan taraf G.Birliği’ydi. Kullanılan köşe vuruşunda meşin yuvarlak en son Claro’nun önünde kaldı ancak Brezilyalı, kale ağzından dışarı vurdu.
OLCAY ŞAHAN DA ÇOK KAÇIRDI
BU pozisyondan sonra Trabzon iki karşı karşıya fırsatı kaçırdı. Önce 20’de Olcay vurmak yerine hiçbir arkadaşı yokken içeri çevirdi sonra da 24’te Rodallega topu auta gönderdi ve Fırtına 2 önemli fırsattan oldu. İlk yarının uzatma anlarındaki kornerlerde Rodallega 2 gol daha kaçırdı ve devre 0-0 bitti.
52’DE yine sahnede Rodallega vardı. Olcay’ın karşı karşıya pozisyonda dokunduğu topu Hopf parmak ucuyla çıkardı, Rodallega boş kale yerine avuta vurdu. 66’da ise G.Birliği’nin yakaladığı fırsatta Aydın’a Onur geçit vermedi. 75’te Castillo’nun pasında Olcay’a Hopf bir kez daha gol izni vermedi. Kalan sürede de gol çıkmadı ve maç başladığı skorla sona erdi.

Haberin Devamı