Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Hak'iki Fırtına

'Hak'iki Fırtına

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. hafta maçında Trabzonspor, Lokeren'i konuk etti.

'Hak'iki Fırtına

VAHID Halilhodzic cezası nedeniyle tribünde izlediği 'olmak ya da olmamak' mücadelesine elindeki 8 yabancıyı da sahaya sürerek başladı.
İLK ciddi tehlike 2'de konuk takımdan geldi. Galitsios çok sert vurdu, kaleci Fatih topu kornere çeldi. Trabzon ise rakip kalede ilk ciddi atağını 34'te yarattı. Ceza alanı üzerinden Constant çok sert vurdu, kaleci Barry aynı güzellikte kurtardı.
LOKEREN savunmasının arasına atılan pas ile Waris kaleci Barry ile karşı karşıya kaldı. Savunma tutarak indirse de hakem devam dedi ve soyunma odasına golsüz gidildi.
EV sahibi 2. yarıda rakip kalede daha fazla görünmeye başladı. 54'te Waris’in şutu savunmaya çarparak direğin dibinden kornere gitti. Mehmet Ekici'nin kullandığı kornerde Yatabare kafayı vurdu: 1-0.
AVANTAJ CEPTE
CARDOZO 74'te kaleci ile karşı karşıya kalırken müsait durumdaki Yatabare’ye vermeyip vurdu. Kaleci Barry kornere çeldi.
BORDO-mavililer 87'de ise 2. golü buldu. Sağ taraftan Bosingwa getirdi, ceza alanı içersindeki Constant’a verdi. O da direğin dibine vurdu: 2-0.
AVNİ Aker’deki 6 puanlık karşılaşmada gülen ve istediğini alan taraf Trabzon olurken bordo-mavililer takım bu galibiyetle 2.'liğe yükselip önemli bir avantaj elde etti.

Haberin Devamı