Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına fazla ASılmadı

Fırtına fazla ASılmadı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5'inci maçında Trabzonspor 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Keçiörengücü'nü konuk etti.

Fırtına fazla ASılmadı

Cardozo, Bosingwa, Özer, Mehmet Ekici, Erkan sahadaydı ama gol gelmedi. Son haftada Keçiörengücü kazanamaz ve bordo-mavililer Akhisar’a 6-0 mağlup olmazsa Türkiye Kupası’nda tur atlayacak

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile karşılaşan Trabzon maç öncesi küçük bir talihsizlik yaşadı. Salih Dursun maç öncesi ısınırken sakatlanınca kadrodan çıkarıldı. Yerine ise kadroya Mertcan Çam dahil edildi.

EV sahibi ilk ciddi atağını 21. dakikada gerçekleştirdi. Sol taraftan kazanılan kornet atışını Mehmet Ekici Kullandı. Ceza alanı içerisinde Cardozo yükseldi kafayı vurdu. Top üst direkten geri döndü.

İLK yarıda oynanan vasat futbol gol getirmeyince karşılaşma 0-0 bitti. Her iki takımda ikinci yarıya aynı kadrolarla başladı.

BORDO-mavili takım 2. yarıya daha hızlı başladı. Yusuf’un 52. dakikada sol taraftan orta şut karışımı ortasını kaleci Ulaş kornere attı. Ersun Yanal oyuna ilk müdahalesini ise 54. dakikada yaptı. Mehmet Ekici yerini Soner’e bıraktı.

YİNE PUAN VERDİLER

TRABZON 64’te Fatih’in soldan yaptığı ortaya ceza alanı içerisinde özel mükemmel bir röveşata vurdu. Top kaleci Ulaş’ın ellerinde kaldı.

Haberin Devamı

FIRTINA gol atmak için ataklarını rakip kalede yoğunlaştırdı. 67. dakikada Ceza alanı içerisinde topla buluşan Cardozo yerden sert vurdu kaleci Ulaş topu iki hamlede uzaklaştırdı..

TARAFTARLARIN 1 liraya izlediği karşılaşmada gol olmadı. Keçiörengücü ilk maçta olduğu gibi rövanşta ta bordo mavili takımdan bir puan almayı başardı. Ev sahibi takım Trabzonspor puanını 9’a çıkararak grubundaki yerini sağlamlaştırdı.