Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ümitsiz vaka Trabzonspor

Ümitsiz vaka Trabzonspor

Trabzon, 28’de 10 kişi kalan Gençlerbirliği ile barabere kalıp 3 puan hasretini 4 maça çıkardı.

Ümitsiz vaka Trabzonspor

SON zamanlarda tüm enerjisini yine CAS davalarına harcayan Trabzonspor, bu sezonu da çöpe attı. Her geçen sezon daha da kötüye giden, teknik direktör Ersun Yanal’la temiz bir sayfa açsa da bu düşüşü engelleyemeyen bordo-mavililer, küme düşme hattına bir adım daha yaklaştı.

3 haftalık kazanamama serisine Başkent’te son vermek isteyen Karadeniz fırtınası, maça hızlı başladı. G.Birliği kalesini kanat ortalarıyla delmek isteyen konuk takım, dakika 28’de Uğur Çiftçi’nin kırmızı kartla atılmasıyla iyice rahatladı.

ÜMİT Özat yönetiminde 2. maçına çıkan G.Birliği 1 kişi eksik kalmalarına rağmen, oyun üstünlüğünü ilk devrenin son dakikalarında ele aldı. Bordo-mavililer oyunu Gençler sahasına yığmakta güçlük çekerken ev sahibi kontralarla rakip kalede tehlikeler yarattı.

MAÇIN en tehlikeli atağı 39’da Trabzon’dan geldi. Bero’nun şutunda Hopf, gole izin vermedi. 2. yarı ise rakibini tehdit eden takım bu kez G.Birliği oldu. Kaleci Onur Kıvrak 58’de Rantie’ye dur derken, 69’da da Serdar’ın Rantie’ye verdiği pasta top Durica’nın ayağına çarparken ardından da direğe vurup oyun alanına geri döndü.

Haberin Devamı

4 PUAN CEPTE!

90+1’DE yine G.Birliği gole yaklaşan takımdı. Serdar’ın kornerini Muric iyi yükselip arkaya sektirdi. Top arka direkte Ahmet Çalık’ın önünde kalırken milli futbolcunun şutunda yine Onur açıyı iyi kapatarak golü önledi ve takımına 1 puan kazandırdı.

BU sonuçla Trabzonspor’un galibiyet hasreti 4 haftaya çıkarken ligde de 14. sıraya kadar geriledi. G.Birliği ise Ümit Özat yönetimindeki 2. maçından 4. puanını çıkarıp 8.’liğe yükseldi.