Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına hazırlık maçında tat vermedi

Fırtına hazırlık maçında tat vermedi

Trabzonspor, Slovakya’daki ikinci hazırlık maçında Macaristan 2’nci Lig ekibi, Eto Gyö'e 2-1 mağlup oldu.

Fırtına hazırlık maçında tat vermedi

Trabzonspor, Slovakya’daki ikinci hazırlık maçında Macaristan 2’nci Lig ekibi, Eto Gyö'e 2-1 mağlup oldu. Eto Györ’ün golünü 63(Pen) ve 90'ıncı dakikalarda Rocsa atarken, Trabzonspor’un golünü ise 70’inci dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti.

MAÇ GECİKMELİ BAŞLADI

Bu arada Trabzonspor’un Eto Györ ile oynadığı hazırlık karşılaşması, aynı stadyumdaki atletizm müsabakalarının uzaması nedeniyle 20 dakika geç başladı.

YUSUF ERDOĞAN YİNE KADRODA YOK

Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan, Dorogi Fc ile oynanan hazırlık maçının ardından Eto Györ ile oynanan hazırlık maçının kadrosunda da yer almadı. Karşılaşmayı saha kenarından izleyen oyuncunun herhangi bir sakatlığının bulunmadığı ve transferindeki belirsizlik nedeniyle oynatılmadığı öğrenildi.

SLOVAKYA’DA KUCKA VE DURİCA’YA YOĞUN İLGİ

Trabzonspor’un Eto Györ ile oynadığı hazırlık maçını az sayıda taraftar tribünden izleyerek takımlarına destek oldu. Karşılaşmayı izlemeye gelen bazı Slovak taraftarlar ise vatandaşları Kucka ve Durica ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

HASAN BATUHAN’DA VİZE SORUNU

Trabzonspor’un Macaristan’da yaptığı ilk etap kamp çalışmalarında yer alan Hasan Batuhan Artaslan’ın vize sorunları nedeniyle Slovakya kampına katılmadığı, genç oyuncunun 30 Temmuz’da sona erecek Slovakya kampına yetiştirtilmeye çalışıldığı kaydedildi.