Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fırtına her zaman tehlikelidir!

Fırtına her zaman tehlikelidir!

F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel, tüm arkadaşlarını etrafına toplayıp yarınki maç öncesi uyardı:

Fırtına her zaman tehlikelidir!

F.BAHÇE Kaptanı Volkan Demirel, takımın sezon başındaki durgunluğunu atarak toparlanmasına büyük katkı sağlayan isimlerin başında geldi. Dümeni sağlam tutan kaptan, hem yemek organizasyonlarında hem de takım toplantılarında tüm futbolcuların kenetlenmesine yönelik önemli adımlar attı.

DENEYİMLİ eldiven, son olarak Molde seyahati dönüşü uçakta yarın karşılaşacakları rakipleri Trabzonspor’la ilgili olarak, “Bourceanu, Bosingwa, Constant, Medjani gitti, hocaları Şota istifa etti” yorumlarının yapılmasına şahit olunca hemen bir uyarı toplantısı yapmaya karar verdi.

‘3 TEMMUZ HASSASİYETİMİZ VAR’

TAKIMDA çok sayıda yeni yabancı futbolcu olmasının da sebebiyle, bordo-mavili takımla aralarındaki rekabeti anlatma ihtiyacı hisseden Volkan, dün tüm arkadaşlarını etrafında toplayıp “Trabzonspor her zaman önemli ve tehlikeli bir rakiptir. Ne kadar güç kaybına uğrasalar da Trabzonspor, Trabzonspor’dur. 3 Temmuz hassasiyetimiz var, maçlarımız hep çekişmeli geçer.

G.SARAY ve Beşiktaş derbilerine nasıl hazırlanıyorsak aynı özenle bu karşılaşmaya da konsantre olmalıyız. Karşımıza PAF takımla bile çıksalar rakibimizi önemsemeliyiz. Öncelikle Molde maçının havasından kurtulalım sonrasında da evimizde taraftarımıza galibiyeti hediye edelim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkandan oyunculara: Beni çok mutlu ettiniz

F.BAHÇE’NİN Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında Molde’yi deplasmanda 2-0 mağlup etmesi, başkan Aziz Yıldırım’ı çok sevindirdi. Sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, bu galibiyetin ardından oyuncularla özellikle görüştü ve “Bu maçı böyle bir futbol ve skorla kazanarak beni çok mutlu ettiniz.

Sizlere teşekkür ediyorum. Bu oyunu sürdürürsek sezon sonunda hep birlikte güzel günler yaşayacağız ve emin olun çok daha mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.