Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bu Onur hepinizin

Bu Onur hepinizin

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya temsilcisi Rabotnicki'ye konuk oldu

Bu Onur hepinizin

Son 3 günü Onur Kıvrak-Süleyman Hurma kavgası yüzünden gergin geçiren bordo-mavililer uzun yıllar unutulmayacak bir hezimet yaşadı. Etkisiz Fırtına, Üsküp’te Siljanovski’nin 23’te attığı golle kaybetti

SPORTİF direktör ile takımın kaptanı maçın kampında kavga etmiş, birisi kadro dışı bırakılıp Türkiye’ye giderken diğeri istifadan zar zor döndürülmüş... Kolay değil tabii böyle bir kaosun ardından Avrupa maçına çıkmak. Kolay değil ama rakip hiç adı sanı duyulmamış bir ülkenin, adı sanı duyulmamış bir takımı olunca bunlar sadece bahane olarak kalıyor.

KÖR dövüşü şeklinde başlayan mücadele bizler gibi Trabzon savunmasını da uyutunca, derin bir pasla kaçan Ilijoski 23’te karşı karşıya kaldığı Uğurcan’ı affetmedi: 1-0. Belki uyanır dediğimiz Fırtına, mahmurluğu bir türlü üstünden atamazken devre sonunda Yusuf’un çabalarıyla yaratılan birkaç tehlike beklenen golü getirmedi.

TUR EVE KALDI

İKİNCİ yarıya da bir umutla başladık ama değişen hiçbir şey yoktu sahada bordo-mavililer adına. 58’de yine ilk goldeki kaçan Ilijoski, vurmakta gecikince Aykut’tan hayati bir hamle geldi ve derin bir nefes aldık.

Haberin Devamı

60’TAN sonra biraz daha hareketlenen Trabzon’da sol kanada geçen Yusuf’un 69’daki iyi ortasında Oscar Cardozo kafayı auta vurarak en net fırsatı harcadı. 73’te ev sahibinin kullandığı serbest vuruşta bu kez Anene bomboş durumda kafayı dışarı atıp bizi yine rahatlatırken kalan dakikalarda bu fiyaskoyu örtecek golü bulamayan Fırtına turu Avni Aker’e bıraktı.