Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına tekrar esmeye başladı

Fırtına tekrar esmeye başladı

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında Trabzonspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u Okay Yokuşlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Trabzonspor 2017'deki 7. lig maçında 5. kez galip geldi.

Fırtına tekrar esmeye başladı

TRABZON ilk yarıda 4 yediği Karabük’ü tek golle ama güzel bir futbolla yenip rövanşı aldı. Fırtına son 2 haftada aldığı 2 beraberliği seriye çevirmemek için Karabük karşısında maça çok hızlı başladı. Sağdan Pereira ve Olcay’la bindiren ev sahibinde soldan Castillo, göbekten de Okay ve Onazi’nin desteği Trabzon adına seyri güzel bir futbol ortaya çıkardı.
ANCAK Karabük’ün defansını ileride kurmasıyla bu kez Akyazı Stadı’nda 2 takımın da keyif veren mücadelesi başladı. Fakat özellikle Karabük’ün savunmada ortaya koyduğu performansla uzun süre kaleleri tehdit eden atak göremedik. Kayda değer ilk tehlike 41’de geldi. Olcay’ın kaptırdığı topu Latovlevici ortaladı, Seleznyov Onur’la karşı karşıya vurdu ama isabetli olmadı.
RODALLEGA DİREĞE
44’TE Castillo’nun pasıyla ceza alanına giren Yusuf’a Dany’nin müdahalesi Trabzon’u golden etti. 1 dakika sonra yine Yusuf’un güzel şutunu Ahmet tokatlayarak kornere çeldi. 54’te Rodel-lega’nın kafasında top önce Dany’ye sonra direğe çarpıp kornere çıktı. Korneri kullanan Yusuf’un gönderdiği topa iyi yükselen Okay kafayla Trabzon’u öne geçirdi: 1-0.
75’TE Olcay’ın sert şutunu Ahmet güçlükle çeldi. 81’de Yusuf, Rodellega’nın al da at diye verdiği pasta topu ayağına dolaştırıp kale yerine Gaman’ın üzerine vurunca Trabzon bir golü daha atamadı. 90 dakikanın son düdüğüyle Trabzon üç puanı alan taraf oldu.

Haberin Devamı