Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon yine gazi

Trabzon yine gazi

Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü maçta bitime 15 dakika kala skoru beraberliğe getirdi ancak öne geçemedi.

Trabzon yine gazi

Bordo-mavili camia galibiyet serisi beklerken 32’de Orkan, 52’de de Larsson, stadı matem yerine çevirdi. 61’de Aykut ve 74’te Cardozo skoru eşitlerken 90+1’de Medjani direğe takıldı

SİVAS’TA kazanınca G.Antep karşısında daha moralli bir Fırtına bekliyorduk ama hiç de öyle bir takım yoktu sahada. Forvette yine Deniz’le başlayan Şota, Marin’in de 22’de sakatlanmasıyla bütün hücum gücünü kaybetti.

SIKICI ilerliyordu maç. Ligde skor yapmakta sıkıntı yaşayan G.Antep’e bir hediye lazımdı, o da 32’de geldi. Constant’ın laubali çalım girişiminde Orkan topu kaptı, Muhammet’ten pası alıp soldan hızla girdi ve cezayı kesti: 0-1.

İKİNCİ yarıya Şota, Cardozo ile başlasa da golü yine konuk ekip buldu. 52’de günün laubalisi Constant yine kaptırdı. Kontraya çıkan Antep’te Barış ortaladı, engel olmaya çalışan Okay penaltı noktasında Larsson’a asist yaptı: 0-2.

TÜM stada kasvet çökmüşken 61’de ateşleyici gol geldi. Kazanılan frikikte Aykut vurdu, Larsson’a çarpan top Karcemarkas’ı kontrpiyede bıraktı: 1-2. N’Doye’un da girmesiyle rakip kaleye yüklenmeye başlayan ve futbol oynamayı hatırlayan Trabzon’da 71’de Cardozo indirdi, Medjani altıpastan kafayı auta vurdu.

Haberin Devamı

FRİKİK ATEŞLEDİ

74’TE geliyorum diyen beraberlik geldi. Constant’ın açtığı ortayı N’Doye indirdi, Oscar Cardozo dönerek fileleri buldu: 2-2. 82’de kafa vuruşuyla kaleciyi geçemeyen Medjani, 90+1’de yine Constant’ın ortasında yine kafayla direği aşamadı.

90+2’DE bir penaltısı verilmeyen Trabzon, her ne kadar 2-0’dan dönse de son 5 haftadaki 14. puanını kaybetmekten kurtulamadı.