Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına taş kesildi

Fırtına taş kesildi

Trabzonspor ilk hazırlık maçında Lokomotif Taşkent’le berabere kaldı

Fırtına taş kesildi

TRABZONSPOR, yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in 8 yıl sonra takımın başında çıktığı Özbekistan takımı Lokomotif Taşkent’le 2-2 berabere kaldı. yaptı.
HALILHODZIC takıma yeni katılan oyunculara ilk 11’de şans verirken yabancılardan ise Malouda’yı oynattı.
OYUNA hızlı başlayan ve kontrolü ele alan bordo-mavililerdi. 14’te Malouda’nın şutu direkte patladı. Bu şut adeta golün de habercisiydi. Karadeniz ekibi 16’da Özer’in ayağından golü buldu. Ceza alanı içerisine seri çalımlarla giren Özer, adeta savunmayı ipe dizdi ve düzgün bir vuruşla da topu filelere gönderdi ve ilkyarı da 1-0 sona erdi.
TRABZON 2.yarıya farklı 11’le başladı. Aylardır oynamayan Colman iş başı yaparken Uğurcan kaleye geçti, Salih, Gökhan, Turgut, Barış ve Anıl da ilk kez forma giydi. Bordo-mavililer 48’de Gökhan-Turgut verkaçında yeni transfer Gökhan ilk golünü attı: 2-0. 65’te ise Rahimov’un golü fark bire indi: 2-1. Aynı isim 83’te de sahne alınca maç 2-2 bitti.
‘9-10 oyuncuya ihtiyacımız olabilir’
TRABZON Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, “İlk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam tespit oldu. Trabzon’a büyük bir takviye yapmam gerekiyor” dedi. L.Taşkent maçı sonrası Boşnak çalıştırıcı, “Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün bir hayli tedirginim. 9-10 oyuncuya ihtiyacımız olabilir” dedi.

Haberin Devamı