Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına umutsuz vaka

Fırtına umutsuz vaka

Spor Toto Süper Lig 29. hafta kapanış mücadelesinde Gençlerbirliği evinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.

Fırtına umutsuz vaka

LİGİN hayâl kırıklığı büyüklerinden Trabzon, Başkent deplasmanından üç gol yiyerek dönerken F.Bahçe maçı öncesi de umut vermedi. Rakibine göre topa daha fazla sahipmiş gibi görünen bordo-mavililer pozisyon bulmakta güçlük çekerken G.Birliği Landel, Djalma ve İrfan Can’la etkili ataklara imza attı. Her iki takımın da ilk 11’de oynayan 6’şar oyuncusundan mahrum çıktığı mücadelede Trabzon hem gergin görüntüsüyle hem de oyunu yenik sürdürdükçe hakemi aldatmaya yönelik hareketlerin fazlalığıyla dikkat çekti.

GOL henüz 2. dakika dolmadan geldi. Kornerden gelen topa iyi yükselen Politevich sert vurdu, Cavanda’nın çabası gole engel olamadı: 1-0. 22’de fark ikiye çıktı. Djalma’nın pasına Stancu 4 Trabzonlu arasından dokundu: 2-0.

2 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

HAMİ Mandıralı ikinci yarıya iki değişiklikle başlarken Erkan ve Marin’i kenara aldı, Yusuf’la Melih’i sahaya sürdü. 58’deki penaltıyı İrfan Can gole çevirdi: 3-0. 65’te Muhammet Demir sert vurdu: 3-1. Hakem Mete Kalkavan sertleşen oyunda göstermediği kartlarla dikkat çekerken iki takım da maçın son bölümünde tempoyu yükseltti ancak başka gol çıkmadı ve 90 dakikayı bitiren düdükle gülen taraf G.Birliği oldu.

Haberin Devamı