Gazete Vatan Logo
Futbol Fişi prizden çekmedim

Fişi prizden çekmedim

Alex bu kez twitter’a değil Brezilya basınına konuştu

Fişi prizden çekmedim

“Aslında kesin olarak ayrılmış değilim. 2013 sonuna kadar sözleşmem var ve kontratıma sonuna kadar uyacağım. Sonra ne yapacağıma karar verdim, zamanı gelince herkes görecek.”

F.BAHÇE’NİN kaptanı Alex de Souza, yine olay yaratacak açıklamalar yaparken devre arasında ayrılmayacağı yönünde sinyaller de verdi. Brezilyalı oyuncunun heykelinin dikilmesinin ardından ülkesinin basını bu olaya büyük ilgi gösterirken Globo gazetesine konuşan deneyimli oyuncu teknik direktör Aykut Kocaman’la yaşadığı soruna da değindi.

SPARTAK Moskova maçlarında az süre almasının Kocaman’ın tercihi olduğunu belirten Alex, “Kulübümün bu sezonki en önemli maçıydı. İlk maçta oynamadım ve ikinci maçta sonradan oyuna girdim. Şampiyonlar Ligi’ne gidemedik. Hayat normale dönüyor ama. Hoca tercihini yaptı. Yapacak bir şeyim yok.

KARİYERİMİN sonuna yaklaştım. Emekliliğe geçiş çok zor olacak. Bir anda eski futbolcu olacağım. Normal hayata uyum sağlamak çok zor olacak. Kafa karışıklığı olacak, uyumak, uyanmak ve eski futbolcu olmak. Benim için büyük bir şok olacak. Flamengo’yu tercih etme nedenim Zico ve onun takımıydı. Onlar çocukluğumda ve gençliğimde hayran olduğum bir takımdı. Zico, Andrade, Junior ve Leandro. Çok büyük yıldızlardı.

HEYKELİMİN dikilmesinin ardından kendimi çok özel hissetmedim. Evet, bir şeyler hissettim ve bu hayatımda çok nadiren hissettiğim bir duyguydu. Diğer oyunculardan hiç ama hiç farklı değilim. Türkiye’ye ilk geldiğim günden beri bana çok iyi davranılıyor. Aslında, henüz kesin olarak takımımdan ayrılmış değilim. Fiş prizden çekilmedi yani.

‘KARARIMI VERDİM’

KONTRATIM 2013 ortasına kadar devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım. Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim. Zamanı gelince herkes ne olacağını görecek” ifadelerini kullandı.

BREZİLYA’Ya dönüp dönmeyeceği ile ilgili olarak yöneltilen ‘Yeşil bir formayı (Coritiba veya Palmeiras) giyecek misin?’ şeklindeki soruya ise Alex gülerek yanıt verdi.

Haberin Devamı