Gazete Vatan Logo
Süper Lig Flaş açıklama! Arda ve Burak

Flaş açıklama! Arda ve Burak

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Flaş açıklama! Arda ve Burak

Ergün açıklamasında Gaziantepspor'u yendikleri için mutlu olduklarını, Muhammet Demir'in jeneriklik bir gol kaydettiğini vurgulayarak, Burak Yılmaz'ın kulüpten zam istediğine ilişkin iddialara da cevap verdi.

İşte Ergün'ün açıklamalar:

"MUHAMMET'İN GOLÜ JENERİKLİK"

"İtiraf etmek lazım, tebrik etmek lazım jeneriklik bir gol. Hava çok sıcaktı, nemliydi, zor bir maç oldu, ikinci yarıda takım disiplininden düştük, konsantrasyon eksikliği oldu ama 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Sezona güzel bir başlangıç yaptık.

ARDA TURAN YORUMU

Bu sene böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum. Başkan da ben de önceki beyanatlarımda belirttim. Sanmıyorum. Kulüp oyuncuyu bırakmak istemiyor. Fatih Terim, Arda Turan'a kalsa oyuncunun Galatasaray'a dönmek istediğini belirtti ama takım bırakmadığı sürece bu transfer gerçekleşmez. Biz, kendi açımızdan elimizden geleni yaparız. Bu sene için Arda Turan transferinin gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor.

BURAK KULÜPTEN ZAM İSTEDİ Mİ?

Ergün, Burak Yılmaz'ın kulübünden zam istediğine yönelik iddialara ise, "Bizim yönetimimize böyle bir talep olmadı Fatih Hoca ile herhangi bir sorun yaşadığını da zannetmiyorum. Burak sakatlığı nedeni lle daha önceki maçlarda kadroda yerbulamadı. Üzüldü tabii, hırslı bir çocuk. Sakatlığı geçtikten sonra hoca takıma aldı, bugün gayet güzel oynadı golünü de attı. Böyle spekülasyonlara gerek yok. Uzun bir maratonun ilk maçı, şampiyonluk konusunda konuşmak için çok erken."

(Akşam)

Haberin Devamı