Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz kadro dışı!

Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz kadro dışı!

Fenerbahçe’de Volkan Demirel, Aatıf ve Nabil Dirar kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz kadro dışı!

F.BAHÇE’DEKİ krizi, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Ülker Stadı’ndaki 2-0’lık Spartak Trnava galibiyeti de sonlandıramadı. Resmî derginin ekim sayısında hırs, inanç, mücadele ve ruhun tüm aşamalarda eksik olduğunu vurgulayan ve bunu oyuncuların yüzlerine de söyleyen başkan Ali Koç ve kurmayları neşteri vurdu. Formasını Bursa’dan transfer edilen Harun Tekin’e kaptıran Kaptan Volkan Demirel, Faslı yıldızlar Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı bırakıldı.

SARI-lacivertlilerdeki pek de sürpriz sayılamayacak flaş olaylar, futbolcularla sınırlı kalmadı. Teknik heyetten Turgay Altay, Alper Aşçı ve kaleci antrenörü Murat Öztürk de gönderildi. Başkan Koç, bugünlerin işaretini şu sözlerle vermişti: “Doğru olduğunu düşündüğümüz kararı, olması gereken yerde ve zamanda alacağımızı, gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda tereddüt etmeyeceğimiz bilinmeli...”

‘TASARRUF SÜREBİLİR’
SEZON başından bugüne kadarki gelişmelerle ilgili değerlendirme yapıldığı belirtilen kulüp açıklamasında şöyle denildi: “Yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini ve lüzum halinde kararlarla ilgili kamuoyunun gerekli ölçü ve şekilde aydınlatılacağını bildiririz.”
FRANSIZ sportif direktör Damien Comolli, Phillip Cocu’nun F.Bahçe’yi daha yakından tanıması ve Hollandalı teknik adama yardımcı olunması için Kanarya’nın eski çalıştırıcısı Aykut Kocaman’ın yardımcılarıyla devam etmişti. Arda Keskin’in ağustostaki istifasının ardından bu kez Altay, Aşçı ve Öztürk’ün de bileti kesildi. Onur Başar’ın idari menajerlik koltuğunu devraldığı Hasan Çetinkaya sonrasında ise bu isimlerin de vedasıyla teknik ekipte eski başkan Aziz Yıldırım döneminden kimse kalmadı.
‘Değişime direnenler var!’
SARI-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, resmi dergideki yazısında bugünleri işaret etmişti: “Değişime direnç gösteren ve eski düzenin devamını isteyen bir zihniyet, mevcudiyetini halen korumakta ve bir şekilde başarıya inanmamaktadır. Kabul edemeyeceğimiz bu sorunu ivedilikle gidermek için muhtelif tedbirleri önümüzdeki günlerde alacağız!”
Başkan Koç, ligin 7. haftasında Rize’de 3-0 kaybettikleri maçın ardından da tribüne gitmişti: “Size mahcubum. Çektirdiklerimizden dolayı özür dilerim.”

Haberin Devamı