Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Flaş gelişme! Volkan Demirel...

Flaş gelişme! Volkan Demirel...

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolculardan Volkan Demirel'in özür dilemesi halinde takıma geri dönebileceği, diğer isimler Aatif ve Dirar'a ise kapıların tamamen kapalı olduğu öğrenildi.

Flaş gelişme! Volkan Demirel...

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan isimler arasında takıma geri dönme şansı bulunan tek isim Volkan Demirel. Başkan Ali Koç, Volkan’ın affedilmesi için özür dilemesi gerektiğini söylemiş, “Ancak bunu yapsa bile hemen dönemez” demişti. Tecrübeli file bekçisiyle ilgili halen kesin karar verilmedi. Volkan’ın başkan Ali Koç ve gerilim yaşadığı Koeman’dan özür dilemesi halinde, af kapısı sonuna kadar açık. Ocak ayına kadar bu konuda gelişme olabilir.

Aatif & Dirar’a kapı kapalı

Kadro dışı bırakılan Aatif ve Dirar’ın takıma geri dönüş şansı tamamen ortadan kalktı. Koeman’ın iki futbolcuyu da istemediği, Ali Koç’un da dönmelerine sıcak bakmadığı öğrenildi. Konyaspor ile Sivasspor, Aatif’ı kiralamak istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 1.5 yıllık daha mukavelesi olan Dirar’ın talipleri var. Ancak Faslı futbolcunun 3 milyon Euro’luk yüksek maaşı, baş ağrıtacak gibi görünüyor.

(Fanatik)