Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Flaş operasyon! Burak Yılmaz Ocak'ta...

Flaş operasyon! Burak Yılmaz Ocak'ta...

Trabzonspor'da bugün toplantı yapacak olan yönetim, teknik direktör Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda radikal kararlar verebilir.

Flaş operasyon! Burak Yılmaz Ocak'ta...

5-0'lık Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Trabzonspor'da kazan kaynıyor. Bursaspor maçında oyundan alındıktan sonra teknik heyet ve taraftarlara el-kol hareketi yapan Burak Yılmaz'a hafta içerisinde 500 bin TL para cezası verilmiş ve Malatya karşılaşması kadrosuna da alınmamıştı. Ağır yenilgi sonrası Trabzon Havalimanı'nda taraftarlar ile kaptan Onur birbirine girmişti. Bu olaylar sonrası yönetim bugün toplanacak ve radikal kararlar alacak. İstanbul'da mini bir zirve gerçekleştiren yönetim kurulu, kulübün özellikle ekonomik olarak zarara uğramaması için temkinli adımlar atılması konusunda hemfikir oldu.

KARAMAN'DAN RAPOR İSTENDİ

Ancak bu süreçte disiplinsiz hareketler sergileyen kişilerin cezalandırılması konusunda karar kaldı. Yönetim kurulu üst üste alınan 3 beraberlik ve son Malatyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ünal Karaman'dan rapor istedi. Karaman'ın yönetime bugün sunacağı raporda puan kayıplarıyla ilgili detaylı bilgiler vermesi beklenirken, esas olarak takım içerisindeki disiplinsizlikler konusuna vurgu yapması bekleniyor. Yönetimin Karaman'ın raporu doğrultusunda bazı oyuncularla ilgili radikal kararlar alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BÜYÜK SÖZ SÖYLEME

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Malatyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, "Biz 5, 6 ve 7 yiyen takımlardan bugünlere geldik" diyerek alınan ağır yenilgilere gönderme yapmış ve bu durumun utanç verici olduğunu belirtilmişti. İşte Ağaoğlu'nun bu demeci vermesinin üzerinden birkaç gün geçmeden Trabzon ne yazık ki 5-0 gibi yeni bir tarihi yenilgi alırken, taraftarlar bunun üzerine "Büyük lokma ye, büyük konuşma" diyerek Ağaoğlu'na aynı ağır acıyı yaşattığı için tepki gösterdi.

KUCKA YOLCU

Yıllık garanti 2 milyon 250 bin euro alan Kucka ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Katar ekibi Al Sadd, 31 yaşındaki Slovak yıldızı sezon başı istemiş ama Ünal Karaman onay vermediği için transfer olmamıştı. Karaman, kalmasını istediği tecrübeli oyuncuyu 12 haftada 2 kez 11'de oynattı. Yönetimin, Kucka'nın menajerine devre arası için 'Takım bul' dediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

OCAK'TA AYRILACAK

Takımda kangren haline dönüşen Burak Yılmaz konusuna yönetim son noktayı koymak istiyor. Kulislerde dilden dile dolaşan iddiaya göre, 33 yaşındaki futbolcu ile ocak ayında yollar ayrılabilir. Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşmesi bulunan Burak kalması durumunda bu sezon bitimine dek 3.5 milyon euro (TL'ye çevrilip ödenecek), gelecek sezon için ise 2.5 milyon euro garanti para alacak...

(Fotomaç)