Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Tek yürek olduk'

'Tek yürek olduk'

Derbi haftasına girilirken, Galatasaray'ın kurmayları Florya'da buluştu.

'Tek yürek olduk'

BİR hafta içinde F.Bahçe ile karşı karşıya gelecek olan futbol, erkek ve kadın basketbol takımlarının teknik adamları dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde buluştu. GS TV’nin yayınına katılan Hamza Hamazoğlu, Ergin Ataman ve Ekrem Memnun dostluk mesajları verirken kazanmak için sahaya çıkacaklarının da altını çizdiler...

Ergin Ataman: “HERKESİN kalpleri güzel bir hafta olması için atıyor. Biz de burada bir araya geldik. Teknik adamlar ve sporcular olarak bizim kalplerimiz de güzel bir derbi haftası için atacak. İnşallah Türkiye’deki ezeli rekabetin güzelliklerine yakışır bir hafta olur. Her şey sporun içinde kalır ve sonunda hak eden kazanır. Bizler, kazanmayı hak ettiğimize inanarak mücadele edeceğiz. Hamza Hamzaoğlu hocaya ve Ekrem Memnun hocaya başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki hafta bir daha toplanıp kutlama yaparız.”

Hamza Hamzaoğlu: “İNŞALLAH derbi haftasında, her şeyin spor çerçevesi içinde kalması kaydıyla gülen taraf biz oluruz. Tüm maçlar önemlidir ama derbiler bu işin rengidir, güzelliğidir. İnşallah her iki takım taraftarları da centilmenlikten asla ödün vermeden, bu rekabetin aslında dostluğu daha çok pekiştirdiğini unutmadan tribünde olurlar. Bizler burada tek yürek olduk. Taraftarlarımızın da tribünlerde yerlerini alarak takımlarımıza gereken desteği vermelerini istiyoruz.”

Haberin Devamı

Ekrem Memnun: “ESKİ maçlardan, derbilerden konuştuk. Açıkçası ben şimdiden çok heyecanlıyım. Bildiğim kadarıyla uzun zamandır üst üste bu kadar F.Bahçe derbisi olmadı. Kulüp olarak tek yürek olduk ve heyecanla bekliyoruz. Umut ediyorum sonuçlar hep istediğimiz gibi gelişecek. Türk sporunun en önemli markalarından iki tanesi birbiriyle mücadele edecek. Müthiş heyecanlı mücadeleler olacağını düşünüyorum ve tüm maçlarda her şeyin sportmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum.”